Lemvig

Klimatoriet giver klima-turister

Turistchef Kristian Hansen og direktør Lars Nørgård Holmegaard fra Klimatoriet står bag den nye samarbejdsaftale, som vil give ny service for de ikke mindst mange udenlandske klima-turister, der vil komme til egnen. Foto: Lemvig-Thyborøn Turistforening

Klimatoriet og turistforeningen går sammen om at betjene de mange klima-turister, der ventes at komme til egnen

Lemvig: Når det nye Klimatorium bliver en realitet på Østhavnen, er forventningen, at det vil blive et vartegn, som vil trække gæster til egnen.

Derfor har Klimatoriet og Lemvig-Thyborøn Turistforening nu lavet et strategisk samarbejde, som skal sørge for en professionel markedsføring og samtidig gøre det let og praktisk for turisterne at opholde sig på Lemvigegnen ved hjælp af pakkeløsninger.

- Den kommende bygning for Klimatorium på Lemvig Havn bliver et vartegn, der skal trække gæster til. Derudover vil fagfolk fra hele verden besøge vores område for at se og høre om vores klimaløsninger, siger direktør, Lars Holmegaard, fra Klimatorium, der er et projekt under Coast to Coast Climate Challenge, hvor Region Midtjylland, Lemvig Vand & Spildevand og Lemvig Kommune er hovedaktører.

Direktøren glæder sig over det nye samarbejde, hvor turistforeningen konkret skal markedsføre mulighederne for at besøge de dygtige vestjyske klima-virksomheder og sørge for, at oplevelsen fra booking, til overnatning, bespisning og guidede ture bliver så optimal som overhovedet mulig for gæsterne.

- Erhvervsturister fra Kina, New Zealand, Australien og mange flere lande har tidligere besøgt vores unikke område, hvor faglig viden står i kø for at blive formidlet for folk fra hele verden. Med det nye samarbejde med Klimatorium vil vi nu sætte turbo på indsatsen og løfte hele professionaliseringen på området yderligere, siger turistchef, Kristian Hansen, Lemvig-Thyborøn Turistforening.

Turistforeningens medarbejdere er allerede i gang med at finjustere Klimatoriums hjemmeside, så fagfolk fra udlandet kan booke alt fra rundvisninger, overnatning, bespisning og oplevelser samme sted.

Samtidig er der lagt op til at egnens spændende klimahistorier skal ud over rampen i ind- og udland. Konferencer vil blive arrangeret og forsøgt trukket hertil.

Partnerne vil nu gå i gang med en dialog med hoteller, overnatningssteder, spisesteder og oplevelsesudbydere - og dygtige lokale faglige virksomhedsfyrtårne - med henblik på at skrue konkrete pakkerejser sammen.

0/0
Annonce
Lemvig For abonnenter

Provst om kirkerne: Måske skal vi bruge ressourcerne på en anden måde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Politikere: Vi skal arbejde videre med 10. klasse på gymnasiet

Lemvig

Politikere har lagt vejen for omdannelse af industrikvarter: Kan blive til turist-, bolig- og handelsområde

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

Lukker for flere børn i institution

Lemvig

Del af vej skyllet væk: Uvejr har skabt problemer flere steder

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Struer

Redningplanke til DSB-ansatte i knibe

Annonce