Annonce
Lemvig

Klimatorium åbner for gæster

Nu kan du begynde at komme på rundvisning på Klimatorium. PressefotoKlimatorium

Lemvig: Klimatorium åbnes nu for alle med corona-pas og tidsbestilling.

- Vi har ventet og ventet lige som alle andre, der ønsker publikum. Corona’en hærger stadig, men nu åbner vi Klimatorium for alle, der har et godkendt coronapas, og som har anmeldt sit besøg, siger Lars Holmegaard, direktør i Klimatorium.

- Vi har i påsken og den efterfølgende weekend haft en del små rundvisninger – helt i overensstemmelse med corona-bestemmelserne. Det har været vore medlemmer, som i små grupper er blevet vist rundt. Det har givet os en klar fornemmelse af, at der er behov for, at vi er i dialog med vore gæster. Man skal ikke bare komme ind fra gaden og gå rundt på egen hånd – man skal have Klimatoriums historie og vision. Først derefter kan man fordybe sig i vores formidling, hus og udstilling, siger Lars Holmegaard.

Annonce

Hen over sommeren vil der være mulighed for at tilmelde sig guidede ture hver onsdag og lørdag kl. 11 og 13, og er behovet større, udvides ordningen. Man skal bruge Klimatoriums hjemmeside til at tilmelde sig, og der er tale om et timelangt, gratis besøg.

Ud over de guidede ture er centret åbent dagligt mandag til og med lørdag kl. 10-15 for folk, der efter en guidet tur ønsker endnu et besøg til mere fordybelse. Disse besøg kan også bestilles på hjemmesiden eller i receptionen i Klimatorium. I åbningstiden er der også mulighed for at komme i kontakt med de to øvrige beboere i Klimatorium, Lemvig Vand A/S og Region Midtjyllands Jordforureningskontor. Kun søndag holder Klimatorium lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce