Annonce
Lemvig-Thyborøn

'Klubkoryfæ' har forlænget: - Det er min klub

32-årige Rasmus Porup er fortsat at finde på holdkortet hos LTH i de kommende to sæsoner. Foto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: Rasmus Porup og Lemvig-Thyborøn fortsætter samarbejdet i de kommende to sæsoner.

Bagspilleren, som kan notere sig for mere end 275 kampe for "de røde", lægger ikke skjul på, at det er i LTH, at han har hjemme.

- Jeg har valgt at forlænge med Lemvig, fordi det er min klub. Det er klubben, hvor jeg fik min første kontrakt, klubben som jeg elsker at være en del af, og klubben der har givet mig de bedste oplevelser. Jeg ved, der er langt op til Uffe Noe og de mere end 400 førsteholdskampe, men det kunne da være sjovt at se, om man kunne slå den, fortæller Rasmus Porup i en pressemeddelelse, hvor han også bliver omtalt som et 'LTH-koryfæ'.

Med forlængelsen er truppen i Lemvig-Thyborøn nu komplet forud for næste sæson. En sæson, som Porup går ind til med en god mavefornemmelse.

- Vi skal i gang med den tredje sæson i ligaen, og jeg synes bestemt, at vi kan begå os i det fine selskab. Vi begynder på år to efter den store udskiftning før sidste sæson, og vi kan derfor bruge sommeren på at putte et ekstra lag på vores spil. Det tror jeg, man vil kunne se i den nye sæson. Vi kender hinanden bedre og ved, hvordan man gør hinanden gode, det ser jeg som en stor fordel, siger Rasmus Porup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce