Annonce
TTH Damer

Klublegende har tilbudt sin hjælp til ny dameklub

- Jeg er hjemme i Holstebro og har allerede sagt til Bent Vincents (formand i HH90, red.), at han bare skal sige til, hvis de kan bruge min hjælp til noget, fortæller Sandra Toft. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Holstebro: For en håndfuld år siden var det Sandra Toft selv, der som anfører stillede sig op på sponsormøder og bad om hjælp, da kassen i TTH var tom, og der skulle findes nye penge til at fortsætte klubben.

Og hele tiden med en underliggende fornemmelse af, at hvis det kom til stykket, så ville damerne blive ofret først. For herreholdet har altid været førsteprioriteten i TTH Holstebro, og derfor tror hun, at nyheden om en skilsmisse mellem herrer og damer i det lange løb er det bedste for damerne.

- Selv dengang vi gjorde det rigtig godt på banen og lå helt i toppen, skulle vi stadigvæk kæmpe for vores berettigelse. Set i det lys, tror jeg det er bedste for damehåndboldens muligheder, at komme til at stå på egne ben, med den økonomiske situation klubben står i, siger Sandra Toft.

- Jeg synes det er godt og positivt, at der er mennesker i byen, der stadigt vil dameholdet og arbejder for at det kan fortsætte flere år frem.

Landsholdsmålvogteren, der i januar blev kåret til verdens bedste målmand, spiller til dagligt for franske Brest Bretagne. Men i disse dage opholder hun sig hos sin mor i Holstebro og kan dermed følge skilsmissen på nærmeste hold.

- Jeg er hjemme i Holstebro og har allerede sagt til Bent Vincents (formand i HH90, red.), at han bare skal sige til, hvis de kan bruge min hjælp til noget, fortæller Sandra Toft.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce