Annonce
Lemvig

Klubmestrene fundet: Sejlere måtte smide et besætningsmedlem i land

Lemvig Sejlklub fik fundet klubmestrene. Arkivfoto: Johan Gadegaard.
De skærpede corona-regler gjorde, at færre sejlere måtte være med, da klubmestrene blev fundet
Annonce

Lemvig: Otte både måtte smide et besætningsmedlem i land, så lemvig Sejlklub kunne holde sig under 50 deltagere i den afsluttende sejlads om klubmesterskaberne.

Det var de skærpede corona-regler, der gjorde det.

Sejlerne en fin afslutning på årets aftenkapsejladser. Der var meldt jævn vind 4-6 m/s fra sydsydøst, og den var nok 5-7 m/sek. Så en rigtig fin sejlads at afslutte sæsonen på.

Banen var for 1. løb en 5 sømil lang bane med læns til gul bøje ved Gjeller spids og kryds tilbage til gul bøje ud for campingpladsen og samme tur to gange mere. De øvrige både sejlede samme bane suppleret med yderligere en omgang dermed 6,6 sømil.

Resultatet blev, at 1. løb med fire både blev vundet af Kai Werner Hansen i Mamalou godt ét minut foran Marianne Kier i Maj.

Løb 2 med fem både blev vundet af Kristen Valeur Jepsen i DiXi 2 et halvt minut foran Knud Kristian Wrist i Grace.

Løb 3 med fire både blev vundet af Peder Kallerup i Marie godt 3 et halvt minut foran Erik Skovgaard i Frigga.

Løb 4 med to både blev vundet af John Rønn Jensen i Alba.

Annonce

Skibberlabskovs og citronfromage

Efter sejladsen blev der serveret skipperlabskovs og citronfromage i klubhuset, hvor der kunne harve været stuvende fuld, men på grund af. forsamlingsforbudet var der kun 46 deltagere. Efter spisningen var der præmieuddeling, idet stillingen efter ni sejladser, hvor resultatet af de tre dårligste kunne trækkes fra, kunne gøres op og følgende fik præmier – og dermed klubmestre:

I 1. løb med fem både gik 1. præmien til Kai Werner Hansen i Mamalou med 6,5 point foran Flemming Ertbølle Madsen i Excape med 9,5 point.

I 2. løb med fem både blev 1. præmien delt af Kristen Valeur Jepsen i Dixi og til Knud Kristian Wrist i Grace, begge med 8 point.

I 3. løb med fire både gik 1. præmien til Peder Kallerup i Marie med 6 point, altså minimum) foran Ole Mose Jeppesen i Cartan med 12 point.

I 4. løb med fire både gik 1. præmien til John Rønn Jensen i Alba med 7 point foran Søren Bruun i Bugaboo med 8 point. Her blev sidste sejlads afgørende, idet de to både var á point inden sejladsen.

For tursejlerne er der planlagt årets sidste tur, hvor man mødes  fredag den 2. oktober. Det er ikke helt på plads, hvor man mødes. Me herfra fortsættes i fire-fem dage. Ellers begynder sejlerne så småt at tage bådene på land.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskeredskaber forsvundet fra fjorden

Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce