Annonce
Navne

Knud Erik fik Scleroseforeningens Frivilligpris 2019

Her får Knud Erik Aagaard Kristensen overrakt Scleroseforeningens Frivilligpris 2019 af lokalafdelingens formand, Edle Pedersen. Privatfoto

Holstebro: I sidste uge fik frivillig i Scleroseforeningen, Knud Erik Aagaard Kristensen, Holstebro, hyldest og anerkendelse for sin indsats - ikke mindst i forbindelse med arrangementer Rap om Kap.

Lokalafdelingsformand for Scleroseforeningen, Edle Pedersen, overrakte Knud Erik Aagaard Kristensen Scleroseforeningens Frivilligpris 2019 under overværelse af foreningens direktør, Klaus Høm, der var kommet til det vestjyske fra Valby for at deltage i lokalforeningens årsmøde og for at fortælle om foreningens aktuelle arbejde.

- Jeg fik en stor og varm tak af ham. Det var en fantastisk aften, fortæller Knud Erik Aagaard Kristensen, der indrømmer, at det var en meget rørt frivillig, der modtog Frivilligprisen.

- Det var helt uventet. Den gjorde mig naturligvis meget glad, men også taknemmelig og stolt, siger han.

Knud Erik Aagaard Kristensen har lovet, at han og lokalafdelingen vil gøre alt for at overgå tidligere tiders rekorder med hensyn til salg af ANDelsbeviser til Rap om Kap.

Annonce
Der var både rødvin og en synlig pris til den frivillige. Privatfoto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce