Navne For abonnenter

Kokken bag den store vestjyske brunch

Køkkenchef Klaus Jakobsen (til venstre) og direktør Thomas Holme, Nørre Voborg, byder indenfor på søndag til premiere på deres nye, store brunch med vestjyske specialiteter. Foto: Johan Gadegaard

Nørre Vosborg har stor succes med sin brunch. Nu ændrer man imidlertid på den. Der skal præsenteres endnu flere vestjyske råvarer, fortælles flere lokale historier og arbejdes med mindre madspild og mere bæredygtighed. Manden bag den nye brunch er den 26-årige køkkenchef Klaus Jakobsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

Lemvig

Hvem skal være årets frivillige

Holstebro For abonnenter

I klemme hos Vestforsyning: Beboere skal betale 108.000 kroner for nye vand- og varmerør

Kultur

Her har man ikke mærket til truslen fra computeren

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Struer For abonnenter

Finn fik flænset sin elskede Alfa Romeo på sin fødselsdag

Lemvig

Plads til flere blomster: - Det må gerne være visuelt dejligt at se på

Annonce