Lemvig

Kom med ind i Klimatoriet: Her kan du blive klogere på det nye store byggeri på havnen

Nu lægges de konkrete planer for Klimatoriet i Lemvig frem på et informationsmøde torsdag den 28. februar. Arkivfoto Lemvig Kommune

Torsdag den 28. februar holdes et stort informationsmøde om det nye byggeri på Østhavnen, og her kan man blandt andet høre om de konkrete planer og tidsplanen for opførelsen af Klimatoriet.

LEMVIG: - Vi er nu så langt fremme med planerne, at vi har et meget konkret materiale at præsentere alle interesserede for, og det er baggrunden for, at vi nu inviterer til dette borgermøde, hvor vi håber, at alle interesserede vil møde op for at høre om projektet. Samtidig er der mulighed for at stille spørgsmål til projektet, siger Steffen Damsgaard, der er formand for Teknik og Miljø i Lemvig Kommune og samtidig bestyrelsesformand for Lemvig Vand & Spildevand.

Informationsmødet er delt i to afdelinger, hvor der først bliver fortalt om den del af projektet, der omhandler en præsentation af den nye administrationsbygning for Lemvig Vand & Spildevand samt Lemvig Kommunes del af bygningen. Efter en kaffepause sættes der så fokus på Foreningen Klimatorium med de perspektiver, der ligger i blandt andet kommende udviklingsprojekter og forskningsprojekter.

- Den konkrete plan for selve bygningen, der er på vej i licitation, lægger vi frem, så man kan se den fysiske indretning af bygningen, der jo skal huse administrationen af Lemvig Vand & Spildevand med tilhørende faciliteter. De forskellige funktioner i bygningen er nu på plads, så man kan gå det efter i sømmene, og det gælder også udenomsarealerne og visionerne for disse, siger Steffen Damsgaard, der også vil orientere om økonomien i det store projekt samt om tidsplanen for byggeriet.

Præsentationen suppleres af plancher, der visualiserer tankerne bag projektet.

Jørgen Nørby, der er bestyrelsesformand for Foreningen Klimatorium og formand for Regional Udvikling i Region Midtjylland vil efter kaffen redegøre for tankerne bag foreningen og de visioner, man arbejder med for brugen af bygningen. Det vil handle om igangværende udviklingsprojekter, studieprojekter samt fremtidige idéer om viden og forskning, der kan knyttes til Klimatorium.

- Vi synes, at processen nu er så langt fremme, at det giver mening at holde dette informationsmøde for at præsentere projektet. Der har været stor interesse for planerne indtil nu, så vi ser frem til en spændende aften med en god dialog med de fremmødte, siger Steffen Damsgaard.

Informationsmødet holdes på Isværket på Havnen 66, og tidsplanen for selve byggeriet siger en byggestart i efteråret 2019 med ibrugtagning i sensommeren 2020.

0/0
Annonce
Lemvig

For sent at lave om - yngste skolebørns skoledag bliver ikke ændret

Lemvig For abonnenter

Politikere afkrævet svar: Hvornår renses høfde 42 op?

Lemvig

Færre deltagere løb stafet rundt om søen

Lemvig For abonnenter

Godt med motion i den friske luft

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

Annonce