Annonce
Struer

Kom og hør, hvordan du skaber udvikling i din landsby

Jeanette Lund, der har slået sig ned i BusinessPark Struer. Arkivfoto: Morten Stricker
Med ti års erfaring i bagagen byder Jeanette Lund nu de lokale borgerforeninger op til dans og inden for til en kursusaften med fokus på udvikling.
Annonce

Struer: Borgerforeningerne i Struer og Holstebro kommuner bliver nu indbudt til en lokal kursusaften under overskriften "Skab udvikling i din landsby".

Bag invitationen står Jeanette Lund, der i ti år har hjulpet landsbyer med at skabe udvikling.

Hun er selv flyttet fra Mors til Struer med sin familie og vil gerne arbejde lokalt. Derfor inviterer hun inden for i BusinessPark Struer, hvor hun har kontor og vil fortælle om, hvad der gør forskellen, når man vil skabe udvikling lokalt.

Man kan få inspiration og hjælp til at arbejde med udvikling af ens landsby, få udviklet og fundraiset til lokale projekter og kommunikeret de gode historier.

Den lokale kursusaften finder sted 26. november, og aftenens program vil bestå af et kursusoplæg: "6 anbefalinger til landsbyer, der vil fremad", en præsentation af MinLandsby app samt af kursusforløbet "Landsbypiloterne".

Kaffe, kage og snak ved bordene vil der også være tid til samt en kort orientering om aktuelle fondsmuligheder og en aktuel orientering fra Struer Kommune.

Annonce

Verdens bedste landsby

Den vil Thomas Antunes, der er chef for kultur, fritid og lokalområder, stå for, og nu vi er ved Struer Kommunes gøren og laden, så leder den faktisk lige nu efter verdens bedste landsby.

I en pressemeddelelse opfordres borgerne i hvert fald til at være med til at vise, hvilke fantastiske landsbyer Struer Kommune rummer ved at indstille dem til Landsbyprisen 2020.

Prisen bliver uddelt hvert år af Region Midtjylland til en landsby – eller gruppe af landsbyer – der viser nye veje til fornyelse og udvikling af landsbyer og landdistrikter som attraktive steder at leve.

Med prisen følger 150.000 kroner til lokale faciliteter og aktiviteter.

Prisen har været uddelt siden 2009, men er endnu ikke gået til en landsby i Struer Kommune. Derfor gør kommunen nu en ekstra indsats for, at en landsby herfra kan deltage i opløbet om den prestigefyldte pris.

Hvis man som landsby vil være med, skal man i første omgang gå sammen lokalt og sende en indstilling til Struer Kommunes Center for Kultur Fritid og Lokalområder.

Annonce
Annonce
Lemvig

Nu er vandet klar i Thyborøn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce