Annonce
Lemvig

Unge holdt fest på byggeplads: Kom selv og ryd op - ellers kommer politiet på banen

Albert Jensen se rpå svineriet på byggepladsen. Han har videoovervågning, men han giver de unge chancen for selv at komme for at rydde op, inden politiet får enmeldelsen. Foto: Benny Gade
Ukendte personer har været på spil på både byggeplads ved Klimatorium og på Lemvig Golfbane
Annonce

Lemvig: En flok unge mennesker har brugt pinsen til at holde fest på byggepladsen til det kommende Klimatorium.

- De er brudt gennem hegnet, og så er der holdt fest. Der ligger knuste flasker med mere på vores multibane. Der er hegnet ind, fordi det er en byggeplads, hvor vi har ansvaret for sikkerheden, så det går ikke, at man ikke respekterer, man ikke må være der, siger Albert Jensen fra Lemvig Vand, som står bag byggeriet af Klimatorium.

Byggepladsen er video-overvåget, så han har fotos af de unges fest. Sagen er ikke meldt til politiet, og de unge får nu chancen for selv at komme og rydde op.

- Gør de det, så stopper sagen her. Ellers må vi overlade det til politiet, siger Albert Jensen, der har 40304570.

Også i Lemvig Golfklub har der været problemer med personer, der har haft nogle muntre pinsedage.

Gofklubbens formand, Flemming Gade Nielsen, fortæller, at en eller flere ukendte personer har taget en golfvogn og kørt rundt på golfbanen. Her har man blandt andet også kørt hen over nogle greens, hvor der er nogle mindre hjulspor.

- Sporene er ikke mere alvorlige end, at de retter sig selv i løbet af kort tid. Men det kan blive en alvorlig sag, for det kan koste op mod 300.000 kroner, hvis en green skal omlægges, siger Flemming Gade Nielsen.

Golfklubben har i første omgang ikke meldt sagen til politiet.

Ifølge Facebook-siden 7620 Lemvig var der i løbet af pinsen blevet festet og smidt en del affald i Anlægget ved Strandvejen i Lemvig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce