Annonce
Lemvig

Kommunale kontorer åbner - men du skal bestille tid

Kommunaldirektør Lars Keld Hansen: Vi har glædet os til at genåbne. Arkivfoto
Medarbejderne vender tilbage til de kommunale arbejdspladser, og borgerne kan komme, hvis de har bestilt tid
Annonce

Lemvig: Fra torsdag den 28. maj kan borgerne igen komme på de kommunale kontorer i Lemvig Kommune, og allerede fra i dag onsdag den 27. maj kan medarbejderne vende tilbage til deres arbejdspladser.

Det er rådhuset, Børne- og Familiecentret og ældre-afdelingen i Lemvig, som åbner igen for borgerne. Men man kan ikke bare lige gå ind på kontorerne. Man skal ringe og aftale en tid først.

- Vi er selvfølgelig glade for, at der nu både kommer borgere og medarbejdere på de kommunale kontorer igen. Det har alle vist glædet sig til. Vi har i høj grad oplevet, at borgerne har udvist forståelse for situationen, men selvfølgelig har der også været udfordringer. Det er vigtigt for mig at anerkende den store indsats, medarbejderne har lagt for dagen, for at vi så vidt muligt har kunnet servicere vores borgere og erhvervsliv. Rigtigt mange områder har fungeret – næsten – som normalt, siger kommunaldirektør Lars Keld Hansen.

Borgerne kan ringe fra onsdag den 27. maj inden for normal telefontid og bestille tid fra torsdag den 28. maj inden for normal åbningstid. Alle indgangsdøre – også Indgang A ved Borgerservice - er indtil videre låst hele dagen. Medarbejderne vil hente borgerne ved den aftalte indgang.

Medarbejderne drosler ned på de eksterne møder, bortset fra Børne- og Familiecentret, der holder møder på skoler og i daginstitutioner jævnfør retningslinjer fra Undervisningsministeriet. Både medarbejdere og borgere skal selvfølgelig følge de gængse retningslinjer for at undgå smitte: Holde afstand, holde god hånd-hygiejne, hoste og nyse i ærmet og ikke møde op, hvis man har de mindste symptomer på Covid-19.

Der er sat afskærmning op de steder, hvor man ikke kan holde den krævede afstand. Ved alle indgange er der stillet håndsprit frem, og der bliver gjort rent dagligt. - Jeg forventer, at både vi og borgerne inden længe vil have fundet os godt til rette i den nye, normale hverdag, siger Lars Keld Hansen.

Annonce
Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Elfejl gav brand i maskiner

Annonce