Annonce
Læserbrev

Kommunale sygdage. Tilfredse medarbejdere skal være første prioritet

Annonce

Debat: Jeg er ikke rystet, jeg er dybt chokeret, når jeg læser Dagbladet Holstebro den 3. februar angående sygedage hos ansatte i Holstebro Kommune.

Jamen, er I fuldstændig fra forstanden nede på borgen? Hvor mange virksomheder i den private sektor, tror du, hr. Jens Beir Damgaard, der kunne overleve en så stor sygdoms procent? Det skal jeg fortælle dig, absolut ingen! Jeres ledelsesstil indenfor kommunen er så dårlig eller ikke eksisterende, at man tror det er løgn. Få nu en dialog med dem, der går på gulvet. Hvad er det, der skal til, for at de er glade for at komme på arbejde, og gør dem glade for at have været på arbejde, se det er sagens kerne!

Start med en anonym undersøgelse, hvor personalet kan ytre sig både positivt og negativt. Der kunne spørgsmålene være for eksempel: 1. Det, din leder beder dig om, kunne han/hun selv gøre det? 2. Ser din leder positivt på de opgaver, du fuldfører? 3. Får du ros for dit arbejde? 4. Er du glad for at komme på arbejde? Og så videre.

En opringning, Hr Beier, så skal jeg nok hjælpe til. I skal vende det hele om, sådan at I får tilfredse medarbejdere som første prioritet. Næste prioritet er kvalitet, og som nummer tre økonomi. Jeg ved ikke, om det er svært at forstå, men sådan hænger tingene sammen. Jo flere glade medarbejdere du har, jo bedre resultat får du, særligt økonomisk!

Jeg kørte igennem Mejdal forleden, hvor jeg udenfor BUM så et skilt hvorpå stod "her udvikler vi mennesker". Så tænkte jeg straks, der burde stå et skilt nede på borgen med "her nedgør vi mennesker". For det er det, I er igang med! I hæver jeres lede hyre, hvor bliver dårligere og dårligere stillet. Det er fandme ikke i orden!

Må Sputnik bevare Holstebro.

Erik Sputnik Jakobsen. Arkivfoto: Tommy Kofoed
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce