Annonce
Holstebro

Kommunalt: 77 nye byggegrunde på vej i Halgård

Der er 77 nye byggegrunde på vej i Halgård Vest, men de vil først være til salg i 2020 og 2021. Foto: Morten Stricker
Kommunen vil snart byggemodne den sidste del af Halgård Vest, hvor der bliver plads til 77 parcelhusgrunde og tre storparceller til tæt lavt byggeri.

Holstebro: Der er fortsæt pæn gang i husbyggeriet i Holstebro Kommune, og snart går kommunen i gang med at byggemodne flere byggegrunde i Halgård Vest.

Ifølge den plan, som er på vej til byrådet, vil der blive byggemodnet 35 parcelhuse i 2020 samt en storparcel til række- eller kædehuse.

Det vil være 4. etape ved Halgård, mens 5. etape vil blive gennemført og sat til salg i 2021, og med plads til 42 parcelhuse og to storparceller.

Der skal etableres 2500 meter nye boligveje, og desuden skal der etableres støjvolde ud mod Herningvej. De to sidste etaper ligger nemlig nærmere Herningvej i forhold til de byggegrunde, der hidtil har været til salg og er blevet bebygget ved Halgård. Byggemodningen forventes samlet at koste cirka 33 millioner kroner - og dertil kommer købspris for jorden.

Der er endnu ikke fastlagt priser på grunde i de nye udstykninger.

I dag har kommunen fortsat 22 byggegrunde til salg i Halgård - og heraf er de fire reserveret af interesserede købere. I Halgård ligger priserne omkring 600.000 kroner for de fleste byggegrunde - dog er enkelte noget dyrere.

I Halgård har kommunen haft et stabilt grundsalg, mens det går lidt mere trægt i Alstrup, hvor kommunen har cirka 60 byggegrunde til salg til priser omkring 800.000 kroner.

Der er også private byggegrunde til salg på Tingager Enge samt i en udstykning i Hornshøj Øst, som dog endnu ikke er byggemodnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mobile fabrikker over hele verden

Annonce