Annonce
Lemvig

Kommune er afventende med ændringer

Selv om der er sket to uheld på to måneder i svinget ved Lemvig Station, vil Lemvig Kommune i første omgang afvente om der skal gøres noget. Privatfoto: Kim Lisby

Lemvig: Der bliver i første omgang ikke taget initiativ fra Lemvig Kommunes side til, at der skal ske ændringer af Storegade i området omkring Lemvig Station.

Det er meldingen fra Hanne Underbjerg, der er leder af kommunens park- og vejafdeling.

- Det er nyt for mig, at der er sket endnu et uheld i svinget i weekenden. Jeg er opmærksom på, at det er anden gang på kort tid, at det er sket, men inden da gik der en længere årrække, hvor der ikke er sket uheld, siger Hanne Underbjerg.

Hun har ikke talt med andre om, hvorvidt der kan gøres noget ved svinget, og derfor ønsker hun heller ikke kommentere på de ideer til forbedringer, Paul Paulsen er kommet med.

I 2016 behandlede teknik- og miljøudvalget et forslag om at lave en hastighedsbegrænsning på strækningen, men det blev dengang afvist, da målinger viste, at hastigheden i forvejen lå et stykke under de tilladte 50 kilometer i timen.

- I dag er der en begrænsning på 50 kilometer i timen på strækningen, og skal den sænkes, skal det ske i samarbejde med politiet, der i sidste ende skal ind over alle de tiltag, vi eventuelt vil tage, siger Hanne Underbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce