Holstebro

Kommune holder informationsmøde om dyre byggegrunde

Kommunen holder 13 december informationsmøde om de 69 nye byggegrunde i Alstrup ved Idrætscenter Vest, som snart sættes til salg. Foto: Johan Gadegaard

13. december holder kommunen informationsmøde om 69 parcelhusgrunde ved Alstrup, som interesserede købere snart kan byde på.

Alstrup: Lige efter nytår sætter Holstebro Kommune 69 parcelhusgrunde og fire storparceller til rækkehuse til salg i Alstrup lige vest for Idrætscenter Vest. Forinden holder kommunen et informationsmøde om udstykningen og salget, og det er i byrådssalen 13. december om eftermiddagen.

Byrådet har godkendt priserne, som er fra 735.000 kroner og op til 950.000 kroner for de grunde, som ligger mest attraktiv i forhold til en sø, som er genskabt midt i den nye bebyggelse.

Netop udgiften til etablering af søen er kommunens forklaring på, at grundene i området er væsentligt dyrere grunde, som kommunen har til salg i Hornshøj Øst og Halgård Vest.

Købere, som byder over mindsteprisen får førsteret til en byggegrund - og i anden omgang bliver grundene sat til salg til mindsteprisen.

Alstrup bliver med tiden til en hel bydel med 220 boliger mellem Krunderup og Ellebæk, og kommunen forventer, at der årligt vil blive bygget 25-35 boliger i området.

0/0
Annonce
Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Holstebro

Ulveangreb har kostet vestjysk fåreavler 200 får

Erhverv

Frituregryde skød stikflammer i køkkenet: Hvad gør man så med et fyldt hotel og 168 bryllupsgæster?

Annonce