Annonce
Lemvig

Kommunen er klar, men endnu ikke brug for specielle tiltag

Kommunaldirektør: Vi er helt klar til at sætte ind, hvis situationen udvikler sig yderligere. Arkivfoto.
Smittetallet steg markant onsdag, men endnu mener Styrelsen for Patientsikkerhed ikke, der er tale om et egentligt udbrud i Lemvig Kommune
Annonce

Lemvig: Selv om coronaen bliver mere og mere tydelig i hverdagen i Lemvig Kommune, så er situationen ikke nået dertil, at kommunen skal gøre specielle tiltag.

- Eftersom smitten er på forskellige adresser, har vi fået at vide fra Styrelsen for Patientsikkerhed, at der ikke er tale om et egentligt udbrud, så derfor skal vi ikke iværksætte specielle tiltag, siger kommunaldirektør Lars Keld Hansen torsdag morgen.


Vi havde møde i krisegruppen onsdag, og vi er helt klar, hvis det her udvikler sig mere, hvad vi jo nok kan frygte

Lars Keld Hansen, kommunaldirektør


Her han kunnet konstatere, at der er smitte på minkfaren i Fabjerg, og der er udbrud på gymnasiet. Men ikke flere i kommunalt regi.

- Vi følger naturligvis situationen meget nøje. Vi havde møde i krisegruppen onsdag, og vi er helt klar, hvis det her udvikler sig mere, hvad vi jo nok kan frygte, da det er en tendens  i hele landet. Antallet af smittede er også steget her i kommunen, så derfor er risikoen større for, at det vil brede sig i den kommende tid. Vi har endnu ikke sat tiltag i gang. Vi har ikke ændret på adgangsforhold til for eksempel plejehjem, da de fleste udbrud lige nu er blandt de unge. Men selvfølgelig er vi klar til at gøre det nødvendige, hvis det bliver aktuelt, siger Lars Keld Hansen.

Det officielle smittetal onsdag eftermiddag var en stigning fra 12 til 18 i antallet af smittede inden for de seneste syv dage i Lemvig Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre ved man aldrig, hvor er

Annonce