Annonce
Lemvig

Kommunen går fortsat fri af corona

Kommunaldirektør Lars Keld Hansen: Smitten er kommet tæt på i nabokommunerne, så vi er nervøse. Men endnu er der ingen tilfælde blandt vore ansatte og de borgere, vi tager os af. Arkivfoto
Endnu ingen tilfælde af corona hos de kommunalt ansatte og de borgere, de har kontakt med

Lemvig: Mandag formiddag var der endnu ikke konstateret tilfælde af corona hos hverken ansatte ved Lemvig Kommune, eller de borgere, kommunen har kontakt med.

- Det går fint for os endnu, men selvfølgelig er nervøsiteten der. Herning lagde ud med en del tilfælde, og siden er det rykket nærmere på med Holstebro Kommune. Så vi holder vejret, siger kommunaldirektør Lars Keld Hansen efter dagens chefmøde i kommunen.

Lars Keld Hansen fortæller, at man har haft et par enkelte tests, men de har vist, der ikke var tale om den frygtede virus, så derfor er der fortsat ingen sygemeldte blandt kommunens ansatte eller borgerne, de tager sig af.

- Naturligvis er de ansatte nervøse for at komme ud for smitte og bringe den videre til dem derhjemme eller andre. De har travlt, og samtidig formår vi at få afviklet noget ferie og afspadsering. Så alt i alt er det rigtig tilfredsstillende, som det er lige nu, siger kommunaldirektøren.

På rådhuset venter man spændt på, hvordan statsministeren vil lukke landet op og i hvilket tempo.

- Alle gætter jo på, hvad der vil blive lukket op først, og vi er parate til at tage fat på de udfordringer, det giver. Nu håber jeg bare ikke, at det gode vejr her i påsken gør, at smitten breder sig. Det er en vanskelig tid med megen ferie at skulle have et omfattende beredskab i gang, så ja, vi er hele tiden nervøse for, hvornår vi stifter bekendtskab med smitten også her i Lemvig Kommune, specielt når den nu er kommet så tæt på som til nabokommunerne, siger Lars Keld Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Annonce