Annonce
Lemvig

Kommunen holder hånden under handels- og eventchef

Lemvig Kommune påtager sig nu hele udgiften til at holde handels- og eventchef Mai Lindgaard i gang resten af året. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Foreninger har problemer, så derfor betaler Lemvig Kommune i år også handels- og turistforeningers bidrag til handels- og eventchef

Lemvig: Lemvig Kommune er nu gået ind i at sikre det økonomiske grundlag for, at de handlende og turistbranchen fortsat kan have en handels- og eventchef ansat.

Aftalen mellem Lemvig Kommune, de to handelsforeninger i Lemvig og Thyborøn og Lemvig-Thyborøn Turistforening er, at man deles om udgiften til handels- og eventchef Mai Lindgaard og de aktiviteter, der knytter sig hendes arbejde. Turistforeningen betaler lige som Lemvig Handel hver 250.000 kroner om året. Thyborøn Handel bidrager med 100.000 kroner, mens Lemvig Kommune dækker 375.000 kroner ind.

- Jeg fik en henvendelse fra Lemvig Handel i sidste uge om, at man så problemer i den nuværende situation med at hente 250.000 kroner hos medlemmerne på grund af den krise, der er for de handlende i øjeblikket. Vi tog henvendelsen med på mødet i økonomi- og erhvervsudvalget mandag. Her var der enighed om, at vi holder hånden under foreningerne i den vanskelige situation. Derfor står kommunen nu for hele beløbet i 2020, så arbejdet omkring handels- og eventchefen fortsætter, og de aktiviteter, der bliver til noget i år, også kan finansieres, siger borgmester Erik Flyvholm (V).

Han understreger, det er en ekstraordinær situation, og man må så vende tilbage til den på et tidspunkt, når vi kommer på den anden side af krisen.

- Men det er vigtigt, at arbejdet kan fortsætte, når vi kommer i gang igen, og det sikrer vi som kommune på denne måde, siger borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Lemvig

Jesus har tunet ind på 89,1 MHz

Annonce