Annonce
Struer

Kommunen hyrer nu vagter til Hullet

Det skal være glæden ved at køre på løbehjul eller rulleskøjter - som her på billedet - der skal herske i Hullet i Struer. Arkivfoto: Morten Bang Larsen
I sidste uge advarede natteravnene i Struer om en skidt udvikling i den lokale skaterpark. Nu sætter Struer Kommune ind med både medarbejdere og vagter.
Annonce

Struer: Natteravnene i Struer fortalte i sidste uge, hvordan de oplever ting, som ikke bør finde sted i Hullet i Struer, hvor man blandt andet kan stå på skateboard og løbehjul.

- Helt konkret ved vi, at der ligger blanke hylstre fra, når man sniffer lightergas. Vi har set, at de ligger der, og så oplever vi også generelt i området, at der holder biler, som kører, når vi kommer, fortalte Eva Futtrup Brink.

Hun er en af de natteravne, som opfordrede forældre til at være mere opmærksomme og selv komme en tur i Hullet, når deres børn og unge er der.

Som en udløber af den opfordring reagerer Struer Kommune nu ved dels at hyre vagter til at holde øje med Hullet og dels at intensivere indsatsen for at få tingene til at gå i den rigtige retning.

- Det er sådan nu, at vi har en klubmedarbejder, som en gang om ugen byder ind med aktiviteter i Hullet, der skubber det i en positiv retning. Den indsats intensiverer vi i uge 27 til 32, fortæller Lotte Junker Pedersen, som er direktør for blandt andet børn og familier i Struer Kommune.

Vi har ikke kunnet få bekræftet af politiet, at der bliver solgt eller taget stoffer i Hullet, men det er klart, at det er noget, vi vil have opmærksomhed på, ikke kommer til at ske.

Lotte Junker Pedersen, direktør, Struer Kommune

Annonce

Det gode samvær

Klubmedarbejderen, som vil være fra Ungdomsskolen, vil sommeren over være i Hullet hver aften med ungdomsskolens campingvogn, hvor man kan få udleveret både løbehjul, bolde eller et bålfad.

Alt sammen for at kunne skabe nogle gode aktiviteter og et godt samvær dernede.

Dette vil foregår fra cirka 18.30 til ved 21-tiden primært på hverdagsaftener. Herudover vil de lokale natteravne også blandt andet lægge vejen forbi og være tilstede i Hullet, når aftenen falder på.

- Det er rigtigt prisværdigt, siger Lotte Junker Pedersen og forklarer, at kommunen har fundet i omegnen af 90.000 kroner til blandt andet ungdomsskolens øgede indsats.

Disse penge vil også blive brugt til at aflønne vagter, som Struer Kommune har hyret til at holde øje med Hullet særligt i weekenderne fra klokken 20 og frem til midnat. - Vi har ikke kunnet få bekræftet af politiet, at der bliver solgt eller taget stoffer i Hullet, men det er klart, at det er noget, vi vil have opmærksomhed på, ikke kommer til at ske, siger Lotte Junker Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce