Annonce
Lemvig

Kommunikationschef spreder kræfterne: Kristian får også Klimatorium under sine vinger

Kristian Hansen skal ud over fortsat at stå for kommunikation og turisme i Lemvig Kommune også stå for kommunikationen på Klimatorium. Arkivfoto
Kristian Hansen bliver nu også ansvarlig for markedsføring og kommunikation fra Klimatorium

Lemvig: Lemvig Kommunes chef for kommunikation og turisme, Kristian Hansen, har fået endnu en arbejdsopgave. Nu har han også fået ansvaret for markedsføring og kommunikation i forbindelse med Klimatorium i Lemvig.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at kaste mig over kommunikation og markedsføringen af Danmarks nye internationale klimacenter, Klimatorium, som en del af Water Valley. Det er helt oplagt at koordinere og tænke indsatsen tæt sammen med de kommunikationsmæssige indsatser, vi strategisk har hos Lemvig Kommune og på turisme-området, siger Kristian Hansen

Kristian Hansen vil formelt set fortsætte som kommunikationschef hos Lemvig Kommune, sidde i stabschefgruppen med reference til kommunaldirektøren og have budget og personaleansvar for kommunikationsafdelingens medarbejdere. I arbejdet med Klimatorium vil han referere til direktør Lars Nørgård Holmegaard.

- Klimatorium står klar om få måneder. Men allerede nu har Klimatorium aktiviteter, der også når ud nationalt og internationalt. Arbejdsmængden af kommunikationsopgaver er nu så store, at vi har et behov for at have egne ressourcer på området. I Kristian Hansens nuværende stilling som chef for kommunikation og turisme har vi i Klimatorium haft et tæt samarbejde. Vi ved, at Kristian kan levere varen, og jeg glæder mig til samarbejdet, siger Lars Nørgård Holmegaard.

Samtidig fortsætter Kristian Hansen også med turisme-arbejdet, hvor han vil være bindeled ind til det nye destination Nordvestkysten. Kommunikationschefen vil på dette område også skulle udvikle videre på kommunens arbejde med optimeret gæsteservice og sidde med i videreudviklingen af det lokale event-samarbejde.

- Hos Lemvig Kommune satser vi benhårdt på klima-løsninger og har et strategisk fokus herpå i den politisk vedtagne vision. Når Corona-krisen har lagt sig, vil vi sætte ekstra ind på det igen og vælger derfor at styrke hele området med dette samarbejde på tværs. Det giver rigtig god synergi, siger kommunaldirektør Lars Keld Hansen.

Klimatorium-bygningen indvies den 20. august 2020. Fire dage i forbindelse med indvielsen af Klimatorium holdes et stort anlagt klimamøde, der er medfinansieret fra national side. Mødet skal holdes årligt og ambitionerne omkring Klimatorium i form af nye erhvervspartnerskaber, fælles produktion af ny viden og forskning og formidling af klimaløsninger, er tårnhøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

To mand reddet fra kæntret skib

Annonce