Annonce
Navne

Kommunikationschefen kan godt blive bange: Om jeg har en fobi? Ja, er du tosset!

Hvis kommunikationschef Mette Mørk Andersens liv skulle filmatiseres, ville hun gerne, at Sidse Babett Knudsen spillede hende. "Det ville jeg sgu da være stolt af!" Foto: Johan Gadegaard
Kommunikationschef ved Holstebro Kommune, Mette Mørk Andersen, fylder rundt på mandag. Hun elsker hvidvin, Mallorca og godt sprog - og er bare slet ikke handywoman.

0: Hvordan skal fødselsdagen fejres?

- På arbejde! Vi har ikke været samlet i chefgruppen på grund af corona i halvandet år, men på min fødselsdag mødes vi endelig igen fysisk. Det glæder jeg mig meget til. Om aftenen skal jeg ud at spise med min mand og vores sønner. Her i weekenden kommer forældre og lidt familie til middag, og så fortsætter jeg med lidt små-fejringer; jeg skal ud at spise med mit arbejdsteam, jeg skal have veninderne til middag derhjemme og så videre.

Beskriv dig selv med tre ord?

Annonce

- Engageret, god til relationer - kan man sige det med ét ord? - og omsorgsfuld. Mine drenge ville sige "stædig"...

Hvis du kun måtte spise/drikke to ting resten af livet, hvad skulle det så være?

-  Svært valg om det så skulle være hvidvin eller rødvin! Men OK, lad os sige hvidvin, gerne chardonnay, og ost. Om jeg har en favoritost? Ja, Vesterhavsost.

Hvad er det mest luksuriøse, du nogensinde har købt til dig selv?

- Enten den Mulberry-taske, jeg købte for mange år siden, eller de to ringe fra Ole Lynggaard, som jeg købte for at fejre det, da jeg blev færdig på universitetet i 1998. De var dyre, men jeg har bare været glad for dem hver dag siden og går altid med dem, så de var det bestemt værd.

Hvis du kunne ændre en ting ved dig selv, hvad skulle det så være?

- Så ville jeg ønske, at jeg kunne skrue op for min standhaftighed, når jeg havde brug for det. Jeg har for eksempel haft perioder, hvor jeg har løbet og trænet og været vild med det. Men begejstringen holder bare ikke. Jeg ville gerne have viljestyrke og standhaftighed til at fortsætte - men lige nu går jeg altså bare ture og lytter til podcasts.

Mette Mørk Andersen

Hvorfor: Fordi hun fylder 50 år mandag den 7. juni.

Titel: Kommunikationschef ved Holstebro Kommune.

Bopæl: Kibæk.

Privat: Gift med 55-årige Niels, der er produktchef. Parret har tre sønner; Johan på 19, Jens på 16 og nykonfirmerede Albert på 13.

Hvis du lukker øjnene og tænker på et helt vidunderligt sted, hvor er du så henne?

- Så er jeg på Mallorca i en lille by, der hedder Sanc Elm. Den ligger i en stille bugt. Der har vi været en del gange på ferie, og der så smukt. Det er et rustikt sted med dejlige bugter og klipper, gode tapassteder, stille og roligt og uden de helt store horder af turister. Der gad jeg godt sidde lige nu...

Hvad er du virkelig dårlig til?

- Jeg er slet ikke handywoman. Det er både godt og skidt, at min mand er så megagod til den slags - jeg udfordrer bare aldrig mig selv, for han kan jo. Og så er jeg også lidt "funktionel analfabet" - du ved, fjernbetjeninger og den slags. Men det er Niels også god til...


Jeg er slet ikke handywoman. Det er både godt og skidt, at min mand er så megagod til den slags - jeg udfordrer bare aldrig mig selv, for han kan jo.Hvilken kendt person ville du gerne møde?

- Nu har jeg jo allerede mødt både Steffen Brandt og Michael Laudrup - jeg var fuldstændig mundlam! Men nej, nu ved jeg det! Jeg ville gerne møde medieforskeren Roger Buch. Ikke fordi jeg beundrer ham, men fordi der lige er nogle ting, jeg godt ville snakke med ham om. Den måde, han opfatter kommunikations-afdelinger på, er ganske meget forskellig fra min opfattelse af mit job.

Har du en fobi?

- Ja, er du tosset! Slanger. Som i VIRKELIG bange for dem. Ganske uforklarligt i øvrigt. Fra jeg var helt lille, var jeg nervøs, når vi skulle gå tur på heden. Min far var skovfoged og opfordrede os naturligvis til at have fornuftigt fodtøj på, men jeg var alligevel bange. Altså, det er vel en okay fobi, for man løber jo ikke ind i så mange slanger i Danmark, men jeg kan faktisk ikke engang lide at se dem på billeder.

Hvad er du nørdet med?

- Ord og sprog. Jeg kan virkelig falde på halen over dem, der skriver godt og er velformulerede. Jeg elsker at læse og blive inspireret af godt sprog.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Politiet på besøg med fotovogn: Uddelte to klip og 16 bøder  på Strandvejen

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: 173 testet positiv det seneste døgn - antallet af indlagte stiger med fire

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Eftersøgningen efter Oline fortsætter nu med helikopter

Lemvig For abonnenter

Elever viftede med flagene da de sagde farvel til skoleleder

Lemvig

800.000 kroner til kunstprojekt i tre mindre byer

Lemvig

To varmeværker fik opbakning til fusionsplanen: Nu går vi videre

Debat For abonnenter

Regions-flertal smækkede døren: Informationsmøder ingen erstatning for at udelukke ildsjælene

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Navne

Bryllup i lufthavnen

Holstebro

Barn på halvandet år havde 19 huller - hvor godt børster du dit barns mælketænder?

Vestjylland

21 teststeder i Region Midtjylland lukker i løbet af de kommende tre uger - se her hvilke

Danmark

Ny dille på stranden giver livredderne sved på panden: - Det tager kun tyve sekunder at drukne

Erhverv

Restaurant dropper bowlingcenter: Vi vil koncentrere os om det, vi er gode til

Lemvig For abonnenter

Han har været med, siden gymnasiet blev bygget: Stopper efter 40 år - og det skal nok blive godt

Navne

Lemvig-præst rykker til Aarhus Domkirke

Annonce