Annonce
Navne

Koncert som hyldest til alle mødre

Foran kirkens flygel ses Angela Marinescu, Sigga Stoffer, Kristine Frøjk Kjær, Johanna Kamstrup  - med Larisa og Daria Atelesei forrest. Privatfoto
Klaverpiger fra Holstebro gav Mors-dags-koncert i Silkeborg

Holstebro: - Det lykkedes til fulde for pigerne! De spillede flot stykkerne fra Chopin, Haydn til Chris Martin fra bandet "Coldplay". Koncerten blev fremført med overskud, indlevelse og en stor ekspressiv spille-glæde.

Fortæller en glad leder, Angela Marinescu, tidligere musiklærer på Holstebro Musikskole, der lørdag havde "lånt" en gruppe piger til en Mors-dags-koncert i Silkeborg Adventistkirke.

- Pigerne blev nærmest "overfaldet" med ros og kram, og jeg blev klappet på skulden med ordene "Vi kan ikke nøjes med den ene gang. Vi glæder os til at se og høre jer igen, fortæller

Om den mindste i gruppen, Larisa på 8 år blev der sagt: "Hun strålede som en diamant!"

Mors-dags-koncerten er noget af et hjertebarn for Angela Marinescu, og det var niende gang, hun arrangerede.

- Et kinesisk ordsprog siger, at ”hundrede mænd kan skabe en lejr; men, der skal én mor til at skabe et hjem, siger hun om baggrunden for koncerten, som hun betragter som en hyldest til alle mødre.

Temaet var Biblens mødre, og fortællingen om fire kvinder omtalt i Det gamle Testamente blev indflettet i koncerten. Det sørgede Angela Marinescu for sammen med organist Inger Kamstrup og de medvirkende pigers mødre for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Søren V. Jensen overtager murer-firma

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

112

Fik to anmeldelser om biler på havnen

Annonce