Annonce
Kultur

Koncerter erstattes af online oplevelser

Ensemble MidtVest arbejder med musik online i disse dage. Pressefoto: Caroline Bittencourt

Holstebro: Ensemble MidtVest har aflyst alle koncerter frem til den 10. maj.

I mellemtiden har ensemblet valgt at skabe små musikalske oplevelser online. Man kan finde Ensemble MidtVest på Facebook, hvor der vises små musikalske video'er.

- Vi bakker selvfølgelig op om regeringens tiltag, men vi savner publikum - der er ikke noget, vi hellere vil end at stå på scenen og spille for dem. Men samtidig må vi udvise ansvarlighed og passe bedst muligt på hinanden. Derfor arbejder vi i øjeblikket på at udvikle nye måder, hvorpå vi kan møde publikum og udbrede musikken, så den når hjem i stuerne. Inden sæsonen går på held, håber vi derfor på at kunne afholde koncerter i meget mindre skala og samtidig øge tilgængeligheden til ensemblet digitalt, siger ensemblechef Klara Bernat. Blandt andet håber ensemblet at kunne bidrage med et musikalsk indspark til den hjemmeundervisning, som mange familier står overfor, via en række introduktions- og formidlingsvideoer.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce