x
Annonce
Struer

Konfirmation flyttes fire måneder frem

2020-konfirmanderne i Hjerm kan se frem til at få flyttet deres konfirmation næsten fire måneder frem i kalenderen. De 31 konfirmander mødes i Hjerm Østre og Vestre Kirke søndag 23. august for at blive konfirmeret. Arkivfoto: Ib Sørensen

Hjerm: Provstiet, menighedsrådene og de lokale præster har arbejdet hurtigt, efter at det onsdag blev meldt ud, at alle konfirmationer skubbes frem til minimum juni måned på grund af de nuværende udfordringer med coronavirusset.

I Hjerm kan årets hold på 31 konfirmander og deres familier nu sætte kryds ved datoen søndag 23. august i kalenderen. Lige knap fire måneder senere end 26. april, hvor konfirmationerne i de to kirker i byen skulle have fundet sted.

Ifølge sognepræst Jonas Serner-Pedersen er datoen valgt for at give konfirmanderne og deres familier tid til at ændre alle de praktiske aftaler i forbindelse med konfirmationerne.

- Det er selvfølgelig rigtigt synd for alle konfirmanderne og deres familier, at den oprindelige dato er ændret, og nu bliver det endnu engang. Men vi har villet tage højde for, at ingen endnu ved, hvor længe epidemien varer, og vi alle kan vende tilbage til en normal hverdag igen. Vi håber altså, at det er sket sidst i august, siger Jonas Serner-Pedersen.

De 31 konfirmander konfirmeres i henholdsvis Hjerm Østre Kirke søndag 23. august kl. 9 og i Hjerm Vestre Kirke samme dag kl. 11.

I Struer Kirke er der nu også nye datoer på de to lørdage i juni, hvor konfirmanderne fra Limfjordsskolen og Parkskolen sammen med deres forældre kan mødes i Struer Kirke.

Eleverne fra Limfjordsskolen konfirmeres således lørdag 13. juni kl. 10.

Eleverne fra Parkskolen konfirmeres lørdag 20. juni kl. 9 og kl. 11.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

En drømmebolig - langt ude i skoven

Danmark

Liveblog: Samfundet kan genåbne efter påske - men det vil ske gradvist og forskudt

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce