Annonce
Sport

Konkurrenter kritiserer Holstebro-direktørs dobbeltrolle

Et par af konkurrenterne i Bambusa Kvindeligaen bryder sig ikke om, at Bjarne Jakobsen (til venstre) både agerer som direktør i Holstebro Håndbold og som agent. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Ved siden af jobbet som direktøren hos Holstebro Håndbold, er Bjarne Jakobsen aktiv agent på spillermarkedet og ejer af agentfirmaet Elite Sport Danmark.

En konstruktion, som får kritik fra nogle af Holstebro Håndbolds konkurrenter i Bambusa Kvindeligaen. Overfor TV2 Sporten kritiserer Randers-træner Niels Agesen, Ajax-direktør Mathias Berg og sportsjurist Jens Bertel Rasmussen direktørens dobbeltrolle.

- Generelt er det bare ikke godt for håndbolden. Når vi handler spillere, så handler det meget om tillid og respekt – og også en del informationsdeling. Og der kan man sige, at en direktør i en konkurrerende klub har jeg da ikke lyst til at dele de informationer med, som jeg ellers gør med de agenter, jeg nærer stor tillid til, forklarer Niels Agesen til TV2 Sporten.

Holstebro-direktørens dobbeltrolle er ikke et brud på reglerne og hverken Holstebro Håndbold eller klubbens direktør har på noget tidspunkt forsøgt at skjule, at han også var ejer af en agentvirksomhed ved siden af. Bjarne Jakobsen har også en aftale med Holstebro Håndbold om, at han ikke kommer til at sidde alene til kontraktforhandlinger med spillere.

- Jeg kender Bjarne så godt, at jeg stoler fuldstændig på hans integritet. Udefra set kan man måske være bekymret, men jeg er ikke bekymret, siger bestyrelsesformand Johnny Jensen til TV2 Sporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce