Annonce
Struer

Kontant støtte til genstart af foreningslivet

Formanden for kultur- og fritidsudvalget, Lars Møller Pedersen (S) (t.h.) sammen med formanden for Struer Håndbold, Martin Rasborg. Foto: Struer Kommune
Struer Kommune skyder 350.000 kroner i en genstart af foreningslivet

Struer: Kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune lægger et sikkerhedsnet under både aftenskoler og foreninger, som har mistet medlemmer under den lange periode uden mulighed for at opretholde det normale aktivitetsniveau.

I første omgang sker det ved at sikre foreninger og aftenskoler et tilskud, som vil ligge på niveau med tilskuddene i 2019.

- Det skulle gerne sikre foreningerne en fornuftig økonomi, selv om det måske har været begrænset, hvad der har været af aktivitet i løbet af 2020 og her i første halvdel af 2021, forklarer formanden for kultur- og fritidsudvalget, Lars Møller Pedersen (S).


Vi vil gerne støtte en genstart af foreningslivet.

Lars Møller Pedersen (S), formand, kultur- og fritidsudvalget, Struer Kommune


- Vi vil gerne støtte en genstart af foreningslivet, forklarer han og henviser blandt andet til et nyt initiativ ved Struer Energi Park.

Her vil der i løbet af de kommende par måneder blive etableret en sandbane, hvor der kan spilles håndbold i fri luft.

Byrådet godkendte sidst i marts en ansøgning om 74.000 kroner i støtte til projektet fra Struer Håndbold, og nu skyder kultur- og fritidsudvalget i Struer Kommune yderligere 350.000 kroner i en fornuftig genstart af det ellers på pulserende foreningsliv.

- Det kunne for eksempel være til nogle nye aktiviteter, der kan være med til at samle medlemmerne efter den lange nedlukning. Det kan være til udstyr eller til aktiviteter, som kan gøre den enkelte forening mere synlig, fortæller Lars Møller Pedersen, idet han henviser til en lang række forslag fra både Dansk Idrætsforbund og DGI.

- Her kan foreninger i Struer Kommune søge inspiration til en genstart, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Storken er en del af vores dna

Annonce