x
Annonce
Erhverv

Krøyer Pedersen flytter på havnen

Her er det de statsautoriserede revisorer Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov (t.v.) og Bent Rønnest foran Krøyer Pedersen, Struers fremtidige domicil. Privatfoto

Struer: Krøyer Pedersen i Struer fraflytter til sommer Torvegade 2 for i stedet at flytte ind hos Værftet, Ved Fjorden 2.

Det sker med virkning fra 15. august, oplyser virksomheden, der har befundet sig i Torvegade siden slutningen af 1980'erne.

- Det er et spørgsmål om at få nogle lysere og mere moderne lokaler, fortæller Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov, statsautoriseret revisor.

Der bliver plads til lidt flere skriveborde i det nye, så man er fremtidssikret, som Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov udtrykker det.

- Men det er mere et spørgmål om at kunne få nogle lidt mere tidssvarende lokaler med parkering lige ved kontoret og et kontor, som minder mere om det, vi har i Holstebro.

Der er 17 medarbejdere hos Krøyer Pedersen i Struer, og de har rigtig travlt lige nu, hvor det er regnskabssæson.

- Det her er altid en travl tid for os, og corona giver lidt udfordringer i måden, vi er vant til at arbejde på, og så har den del med lønkompensation givet en masse spørgsmål fra kunderne, fortæller Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Annonce