Navne

Krøyer Pedersen Statsautoriserede Reviserer har optaget en ny partner

Statsautoriseret revisor Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov er 1. januar indtrådt som partner i Krøyer Pedersen. Pressebillede

Holstebro: Revisionsvirksomheden Krøyer Pedersen med kontorer i Holstebro og Struer har budt velkommen et nyt ansigt i ejerkredsen.

Det er 34 årige statsautoriseret revisor Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov, der har været ansat hos Krøyer Pedersen i virksomhedens Struer-afdeling siden april 2018.

1. januar indtrådte han som partner i firmaets ejerkreds, som dermed tæller otte statsautoriserede revisorer. Lasse Lei Kjærsgaard Nørskovs uddannelsesbaggrund er HD-R i 2009, cand. merc. aud i 2012 og statsautoriseret revisor i 2017.

På det praktiske plan har karrieren budt på godt 12 år hos Deloitte i henholdsvis Viborg, Skive og Aarhus, inden starten i det vestjyske.

Hans faglige styrker indenfor revision og rådgivning tager primært sigte mod produktions- og handelsvirksomheder, gerne med aktiviteter på tværs af landegrænser og datterselskaber i udlandet. Han har endvidere gennemgribende erfaring med almene boligorganisationer og -selskaber.

Lasse Lei Kjærsgaard Nørskov er bosat i Viborg og gift med Susanne Kjærsgaard Nørskov, der arbejder med private banking hos Nykredit. Sammen har parret to børn - Caroline på seks og Christian på tre år.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil kilede sig fast i anden bil

Lemvig For abonnenter

Nu kan nye elever blive kørt til og fra friskole

Holstebro

De er fra Grønland, på uddannelse i Holstebro - og takker for Trumps tilnærmelser

Lemvig

Turist-tallet overgår rekorden

Struer For abonnenter

På visit i virkeligheden: Vi får fanget nogle børn tidligere og givet dem den hjælp, de har brug for, tidligere

Lemvig

Foreningen Klimatorium: - Vi skal nok få medspillere

Lemvig

Den gemte og glemte fjord kommer frem i lyset: Naturpark indvies på søndag

Annonce