Annonce
Navne

Krolf-sæsonen blev afsluttet i vådt element

I uge 43 og 44 har der været en intern konkurrence for medlemmer af Storådalen. I front ses vinderne Søren Boutrup, Hanne Linde og Børge Jespersen sammen med nogle af klubbens øvrige spillere. PR-foto
Annonce

Holstebro: Krolf Storådalen Holstebro har afsluttet udendørs sæsonen med et par spændende tiltag, fortæller formand Askov Boutrup.

Krolf er et spil, der kan beskrives som en blanding mellem kroket og golf.

Krolf Storådalen Holstebro har eksisteret i tre år, og den administreres af Holstebro Y’s Men’s Club i samarbejde med Holstebro Golfklub, Ældresagen og DGI.

- Krolf Storådalen er for alle og typisk 60+, som har lyst til frisk luft, sjov og spænding. Kan spilles af alle uden forhåndskendskab. Det koster 175 kroner for et års kontingent. Klubben har idag 60 medlemmer, hvoraf mange i sæsonen mødes på de to ugentlige spilledage, tirsdag og torsdag, fra klokken 13.30 til 15, fortæller Askov Boutrup.

DGI har hen over sommeren været arrangør af stævner i Struer, Vildbjerg, Vinding, Nr. Felding og afsluttende med uofficielle Vestjyske Mesterskaber hos Krolf Storådalen Holstebro.

- 38 spillere deltog - på en dag hvor himlens sluser åbnede sig og Storåen hævede sit vandspejl. De dygtige vindere var Finn Svendsen, Hanne Kvist og Gunnar Knudsen, alle fra Storådalen, oplyser formanden.

Sæsonafslutningen blev vundet af Finn Svendsen, Hanne Kvist og Gunnar Knudsen, alle fra Storådalen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bil ramte motorcyklist

Annonce