Annonce
Navne

Krondiamantparret følger godt med

Gerda og Gunnar Jensen - kan onsdag markere krondiamantbryllup. Foto: Privat
Annonce

Vemb: Gommen er fysisk stærk, og bruden lidt svækket i kroppen, så han må hjælpe godt til. Men begge er skarpe i hovedet og følger ivrigt med, 90-årige Gunnar Jensen og 85-årige Gerda, Præstegårdsvej i Vemb.

Parret kan onsdag fejre krondiamantbryllup - 65 års bryllupsdag, og det fejres med den nærmeste familie fredag hos datteren Liselotte i Fredercia. Med god mad, for det er en af de ting, parret sætter stor pris på. Og som de selv har serveret mange gange ved familiefesterne.

Parret drev indtil årtusindeskiftet malerforretning på Vestergade i Vemb. I starten med udadgående virksomhed og flere medarbejdere, og senere med salg diverse malerartikler. Det blev suppleret med apoteksudsalg og boghandel.

Krondiamantparret følger ivrigt med, når der er håndbold og fodbold på tv - og sport i det hele taget. Nyhedsudsendelserne er også en favorit, og Dagbladet, som de altid har abonneret på, bliver grundigt læst.

Gunnar har selv været aktiv som badmintonspiller indtil for syv år år siden. Det er det ikke mange på 83, der kan matche.

Ud over Liselotte har parret datteren Annette i Holstebro. Der er tre børnebørn og ét oldebarn - samt to flere på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce