Annonce
Lemvig

Krondyrene var målet: Kronprinsen på Kongejagt i Klosterheden

Kronprins Frederik står igen i år som vært for dagens kongejagt i Klosterheden. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Krondyrene målet for dagens jagt med Kronprins Frederik i Klosterheden

Klosterheden: Fredag morgen var Kronprins Frederik igen vært for den årlige Kongejagt i Klosterheden.

Allerede da det begyndte at lysne, var dagens gæster mødt frem i skovridergården i Klosterheden, hvor kronprinsen selv bød velkommen, hvorefter dagens parole blev gennemgået. Det er en gennemgang af, hvordan dagens jagt afvikles og om der er særlige omstændigheder, som jægerne skal tage hensyn til.

Det var prins Henrik, der for mange år siden genoplivede de årlige kongejagter i Klosterheden, hvor der findes en stor bestand af krondyr. Det er netop krondyrene, der er målet for dagens jagt. Kronprinsen var den eneste kongelige på årets gæsteliste, som der ud over bestod af en række af kronprinsens egne venner samt enkelte lokale deltagere. Nationalmuseets direktør Rane Willerslev var også inviteret, men havde som den eneste været nødsaget til at melde afbud.

Alllerede klokken 8.30 var jægerne klar til at køre ud på deres posten og gå i gang med dagens jagt, der er arrangeret af de ansatte i Klosterheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Lemvig Kirke kommer på tv

Struer

Nu skal vi have en ny børnehave

Erhverv

Mange vælger fisk til julemaden

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce