Annonce
Struer

Kugledyne og en god stol til beboerne

88-årige Ernst Tholsgaard får her mulighed for at slappe rigtig godt af i den nye stol, som friplejehjemmet i Asp har fået af Lions Club Struer. Privatfoto.
En ny bus til 305.000 kroner er stadigvæk det store mål. Vennekredsens formand håber, den kan holde i indkørslen om en måneds tid
Annonce

Asp: Lions Club Struer har doneret en hvilestol og en kugledyne til Vennekredsen ved Asp Friplejehjem.

- En rigtig flot gave, som vi er meget taknemmelige for. Vi havde egentlig søgt et lidt mindre beløb, men så meldte de tilbage og sagde, at de ville dække det hele, og at vi bare skulle bestille, hvad vi gerne ville have, fortæller formanden for vennekredsen, Ingrid Andersen.

Både stol og kugledyne har en beroligende effekt på beboerne, der ofte er demente, og beboerne er glade for den nye mulighed for at finde ro og slappe af.

Desuden er stolen udstyret med en motor, der er med til at hjælpe og skåne plejepersonalet, når brugerne skal hjælpes op af stolen.

Så Vennekredsen ved Asp Friplejehjem fortsætter med at gøre, hvad de nu kan.

- Det er et stort savn, at vi ikke kan komme ind på plejehjemmet. Det var lige ved at blive det store samlingspunkt, som det altid har været, fortæller Ingrid Andersen.

- Så vi glæder os meget til, at det hele lægger sig, så vi igen kan være sammen med beboerne, siger hun og må konstatere, at det indtil videre er begrænset, hvad vennekredsen kan gøre til daglig.

- Det har ligget helt stille, siden der blev lukket ned for at kunne komme ind. Men vi giver ikke op, forsikrer hun som formand for de 166 medlemmer, som har meldt sig ind i vennekredsen.

Arbejdet for beboerne på plejehjemmet fortsætter, og det helt store mål er en bus, så de kan komme på udflugt.

- Vi har samlet 200.000 kroner ind ad frivillig vej og afventer nu et svar fra Trygfonden, som vi har søgt om støtte til det sidste, fortæller Ingrid Andersen.

Målet er en ny bus til 305.000 kroner.

- Vi kunne købe en brugt, men så ved vi jo også, hvad det koster, når vi skal have den på værksted. Det bedste vil helt klart være en ny, siger Ingrid Andersen med et håb om, at den kan holde i indkørslen ved plejehjemmet om en måneds tid.

Annonce
Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Elfejl gav brand i maskiner

Annonce