x
Annonce
Kultur

Kulturen i Struer lukker ned - arrangementer udskudt eller aflyst

For at undgå at risikere smittespredning er blandt andre biblioteket, Folkets Hus, Gimsinghoved, Struer Energi Park og Struer Museum lukket og alle arrangementer er aflyst de næste to uger. Arkivfoto: Morten Stricker
Kulturen lukker ned i Struer Kommune - men du kan stadig tilgå noget af den fra internettet

Struer: Kultur har det med at samle folk, men efter statsministeriets udmelding i går om, at Danmark på det nærmeste lukker ned i forbindelse med corona-virus, har det naturligvis medført ændringer i det kulturelle liv i Struer.

- Der er en masse ting vi skal have gang i. Indtil videre lukker vi alle aktiviteter ned de næste to uger, indtil der er andre meldinger, siger Rie Nyborg, leder af Gimsinghoved og Folkets Hus.

Folkets Hus skulle blandt andet have besøg af Poul Krebs på fredag til en udsolgt koncert, som nu er aflyst.

- Vi forsøger at flytte alle arrangementer til senere datoer, men vi ved endnu ikke, hvad der kan lade sig gøre, siger Rie Nyborg.

Annonce

Vi forsøger at flytte alle arrangementer til senere datoer, men vi ved endnu ikke hvad der kan lade sig gøre.

Rie Nyborg, leder af Folkets Hus

Lukker helt ned

På biblioteket i Struer har biblioteksleder Rasmus Thøgersen torsdag morgen været til møde med personalet. Også her er alle arrangementer aflyst de næste to uger frem.

- Jeg mangler stadig lidt information fra øverste direktion, men bibliotekerne i andre byer rundt om os er allerede lukket ned, og vi gør nok også det samme. Det virker som det sikreste, siger Rasmus Thøgersen.

Han opfordrer i lukkeperioden brugerne til at gøre brug af Ereolen, et online bibliotek, hvor det er muligt at låne op til ti ebøger eller lydbøger om måneden.

Struer Museum er også lukket ned for besøg, og alle arrangementer aflyst de næste to uger. I Struer Energi Park er centerchef Peder Pedersen meget ked af situationen - han kunne nemlig 28. marts se frem til det største arrangement i energiparken i hans tid som centerchef, når komikerne Mick Øgendahl, Simon Væver og Lasse Madsen skulle gå på scenen til et show hvor over 400 havde købt billet.

Men det er blevet udsat til 29. august.

- Det bliver præcis det samme arrangement som det ville have været nu her, vi flytter det bare. Jeg har stor respekt for de udmeldinger, der kommer fra regeringen, og dem følger vi selvfølgelig, siger Peder Pedersen.

Derudover er Struer Energi Park lukket helt ned og alle aktiviteter og arrangementer er aflyst, ligesom fitnesscentret er lukket. Peder Pedersen opfordrer brugerne af sundhedscentret, der ligger på øverste etage af energiparken, til at følge hvad de melder ud.

Brødtekst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce