Annonce
Lemvig

Kulturen sættes til debat

Bent Hansen: Debatten er offentlig, og alle er velkomne, uanset om man er politisk engageret eller blot interesserer sig for kulturelle aktiviteter.
Kristendemokraterne inviterer til debataften om kulturen og kulturelle aktiviteter

Lemvig: Kristendemokraterne i Lemvig "vover pelsen", som formand Bent Hansen udtrykker det, og arrangerer 3. februar en debat-aften om kulturen og kulturelle aktiviteter i Lemvig Kommune.

Det foregår i Bio-Huset.

- Ser man på de beløb, som der lokalt afsættes til kulturelle aktiviteter, er det ikke de største beløb, der er tale om på de offentlige budgetter. Spørgsmålet er om den kultur, der omgiver os, alene kan måles i offentlige udgifter, siger Bent Hansen.

- Kunstværker i form af skulpturer, malerier og andre former for kunstneriske udtryk er ofte genstand for en debat i det offentlige rum. Af og til kommer der også udsagn som for eksempel ”Hva nøtt er èt te” for nu at citere digteren Anton Berntsen.

Panelet udgøres af blandt andet gymnasierektor Lars Ebbensgaard, som også er formand for det lokale Folkeuniversitet. Desuden deltager sognepræst Søren Lydeking Pedersen, Agerbæk, som er medlem af Kristendemokraternes hovedbestyrelse og forretningsudvalg. Den tredje deltager bliver formanden for familie- og kulturudvalget i Lemvig Kommune, Henrik Thygesen. Ordstyrer for debatten bliver næstformanden for Kristendemokraterne i Lemvig Kommune, sognepræst Henning Bjerg Mikkelsen.

- Debatten er offentlig, og alle er velkomne, uanset om man er politisk engageret eller blot interesserer sig for kulturelle aktiviteter. Kultur skal opfattes meget bredt, idet det ikke kun omfatter kunstværker af forskellig art, men også de aktiviteter, vi som borgere er engageret i, siger Bent Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fiskere fejrer jubilæum

112

Fællesskur i flammer lørdag morgen

Annonce