Holstebro

Kun en måned tilbage: Ny butik bliver måske først færdig dagen før åbningen

Bygningen til den nye butik i Tvis står færdig. Nu mangles blot inventaret. Privatfoto: Jacob Normann Haislund

I Tvis har man travlt med at gøre den nye købmandsbutik klar til åbning den 9. marts. Og det bliver på et hængende hår, at få den sidste renovering udført.

Tvis: I august sidste år blev det første spadestik sat til det nye centertorv i Tvis, der udover en ny dagligvarebutik også tæller et tankanlæg og en vaskehal.

Og for lidt over en uge siden stod den bygning færdig, der fremover skal huse Spar - byens nye købmand. Nu er man i Tvis gået igang med den indre del af butikken:

- Der er gang i at blive monteret køl og frys, sat hylder op, lavet kasselinje og frugt- og grøntområde, siger Jacob Normann Haislund fra Ejendomsselskabet Tvis Centertorv.

Den nye butik, der har et areal på 800 kvadratmeter, åbner sammen med vaskehal og tankanlæg op for kunderne den 9. marts. Og det bliver formentlig lige på et hængende hår, at man får sat det sidste op.

- Vi overtager noget inventar fra den nuværende købmandsbutik, og det kan vi først begynde at flytte på i starten af marts måned. Den nye butik er først helt færdig omkring den 7. eller 8. marts, siger han.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Struer For abonnenter

SE VIDEO: Heines helt store motorcykeleventyr - der stod 'danger' på GPS'en

Lemvig

Stuvende fyldt til markedet

Lemvig For abonnenter

Bøvling byder på boksning i biler

Sport

Klinkby byder endnu engang på fodbold i mudderet

Lemvig

Politiet efterlyser vidner: Bilist havnede i bækken

Annonce