x
Annonce
Kultur

Corona lukker også kunstmuseet

Kunstformidler Peter Haarbys to omvisninger på Holstbero Kunstmuseum er aflyst, lige som afskedsreceptionen for ham er udsat. Foto: Mette G. Sørensen

Holstebro: Rundvisning, danseforestilling, afskedsreception med mere bliver aflyst eller udsat, fordi Holstebro Kunstmusem har valgt at holde lukket indtil videre.

I en pressemeddelelse skriver museet: "Som følge af statsminister Mette Frederiksens udmelding om, at ”alle indendørs kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud lukker nu” og de vidtrækkende tiltag og påbud, der siden er trådt i kraft i forbindelse med risikohåndtering for smittespredning af Coronavirus, har Holstebro Kunstmuseum besluttet at holde lukket indtil videre".

Det betyder, at samtlige arrangementer frem til den 31. marts er aflyst.

Det gælder også forestillingen ’Månesang’, der skulle have spillet onsdag den 18. og torsdag den 19. marts. Al henvendelse og spørgsmål vedrørende aflysning og refusion af billetter rettes til arrangøren Musikteatret Holstebro.

Omvisningerne med kunstformidler Peter Haarby søndag den 22. marts er ligeledes aflyst.

Afskedsreceptionen for Peter Haarby den 27. marts om eftermiddagen er udsat på ubestemt tid. Et nyt tidspunkt vil blive annonceret, når situationen er normaliseret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce