Annonce
Lemvig

Kurt Madsen stopper som fiskernes formand

Kurt Madsen har været formand for Thyborøn og Thorsmindefiskerne i 12 år. Arkivfoto:
Trækker sig fra alle tillidsposter, da han i år vælger at gå på pension - og iøvrigt er mæt af arbejdet
Annonce

Thyborøn: Fiskerne i Thorsminde og Thyborøn skal have ny formand, når de 6. marts går til generalforsamling i Thyborøn. Den nuværende formand, Kurt Madsen, har valgt at trække sig fra posten og alle øvrige tillidsposter indenfor fiskeriet. Det indebærer også, at Danmarks Fiskeriforening skal vælge ny næstformand.

- Jeg har alderen til at stoppe, og det er ene og alene derfor. Og så må jeg være ærlig og sige, jeg er blevet mæt af arbejdet, så der skal nye kræfter til, siger Kurt Madsen, der har været formand i 12 år. Inden da var han også formand for den da selvstændige fiskeriforening i Thorsminde i fem år.

- Jeg har været i branchen i 17 år, og det har været en fantastisk tid. Derfor smækker jeg ikke med døre, men går helt frivilligt, siger Kurt Madsen.

Han vælger at trække stikket i en turbulent tid, hvor brexit, kameraovervågning samt en halvering af torskekvoten fylder meget i fiskernes bevidsthed.

- Men det kunne jeg jo ikke se, da jeg tog beslutningen for allerede tre år siden, siger Kurt Madsen.

Det er muligt at foreslå nye kandidater til formandsposten frem til 21. februar, hvorefter formanden vælges på generalforsamlingen 6. marts.

- Så skal jeg bare hjem og være solskinsfisker. Jeg vil fortsætte som aktiv fisker, selv om tiden må vise, hvor aktiv, det bliver. Jeg vil i hvert fald prøve, siger Kurt Madsen, der senere på året fylder 67 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Det er så typisk vestjysk...

Lemvig

De unge rykkede ind på kostskolen

Annonce