Annonce
Lemvig

Kvickly-bager sat i karantæne: Skadedyr kom ned fra loftet

Sidste år i september måtte varehuschef Johan Dreier lukke Kvickly på grund af skadedyr, og det samme måtte han kortvarigt i sidste uge. Nu er den gal igen, og bageriet er lukket, men den øvrige del af forretningen er åben. Arkivfoto
Bageriet i Kvickly er i karantæne her onsdag morgen, men den øvrige butik vil være åben

Lemvig: Kvickly i Lemvig har igen problemer med skadedyr. I sidste uge måtte man lukke forretningen kortvarigt, men nu er den gal igen.

Skadedyr er kommet ned fra loftet i bageriet, som dermed er lukket her til morgen. Til gengæld vil resten af butikken være åben.

- Vi har i nat konstateret, at vores skadedyr er kommet ned fra loftet og været i vores bageri. Det betyder, vi ikke har produceret noget i nat. Bageriet er nu i karantæne. Vi har i løbet af natten haft to hunde til at gennemgå butikken og vores lagere. Her er ingen spor af skadedyr, og vi holder derfor åbent som normalt i resten af butikken, skriver varehuschef Johan Drejer her til morgen på facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Lemvig Kirke kommer på tv

Struer

Nu skal vi have en ny børnehave

Erhverv

Mange vælger fisk til julemaden

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce