Annonce
112

Kvinde sad fast i brønd i en time

To brandmænd måtte tirsdag eftermiddag befri en kvinde, der var faldet ned i en brønd. Arkivfoto: Palle Herløv

Lemvig: En 74-årig kvinde kom tirsdag eftermiddag ud for et kedeligt uheld.

Kvinden gik rundt i sin have, da hun pludselig faldt ned i en ellers lukket brønd. Ifølge politiet knækkede brønddækslet, da hun trådte på det og den 74-årige faldt ned i brønden, der er omkring 60 centimeter i diameter og cirka halvanden meter dyb.

- Kvinden var ikke selv klar over, hvor dyb brønden var. Men hun fik den ene fod ned under vandspejlet, mens det andet ben lå på tværs under hende. Samtidig har hun brugt armene til at holde sig oppe i omkring en time, før en nabo hørte kvindens kald om hjælp, fortæller Birgitte Buskov, der er indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen.

Brandvæsenet blev tilkaldt, da man i første omgang frygtede, at der skulle en del udstyr til at redde kvinden op fra brønden. Det viste sig dog, at et par stærke brandmænd forsigtigt kunne løfte kvinden op fra brønden.

- Hun var noget forlegen over uheldet og undskyldte nærmest, at det havde været nødvendigt at tilkalde os. Men det er jo til den slags indsatser, vi er her for, siger Birgitte Buskov.

Den 74-årige blev efter uheldet kørt til undersøgelse på sygehuset. Ifølge Birgitte Buskov er kvinden formentlig sluppet billigt fra uheldet med kun mindre skader.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce