Annonce
Læserbrev

Lægemangel. Så får man endelig en god doktor, og så går han på pension

Debat: Det var lige godt satans.

Jeg går ud fra, at jeg godt må lade mine frustrationer få frit løb her i mit læserbrev.

Det var fandens at læse, at min gode doktor Hans Holmsgård i Thyborøn går på pension næste sommer.

Jeg har haft kort tid, synes jeg, jeg skiftede til ham efter utilfredshed med min tidligere læge, så får man endelig en god og venlig doktor. Og så går han på pension.

Jeg forstår ham sådan set godt, idet hans kone jo er syg. Og efter den anden doktor i Thyborøn blev ramt af sygdom, måtte Hans Holmsgård tage hans patienter og så bliver byrden for stor. Der bliver ingen fritid, kun en lang slidsom dag.

Én ting skal de alle på klinikken i Thyborøn vide, og det er, at de har været søde og rare hele vejen igennem. Bedre og mere forstående mennesker findes ikke.

Jeg vil allerede nu ønske Hans Holmsgård et rigtigt godt og fredeligt otium og håber, han tænker tilbage på undertegnede som jeg var som patient hos ham. Det har været dejligt at have ham til doktor. Vi er mange, der begræder hans ide med at stoppe.

Nu skal jeg så igen ud at finde en ny doktor. Håber det bliver en, der holder længe.

Annonce
Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Lemvig Kirke kommer på tv

Struer

Nu skal vi have en ny børnehave

Læserbrev

Høfde 42. Radikal ansvarsforflygtigelse

Debat: I en ellers god finanslov er det en stor skuffelse, at der ikke blev fundet penge til en oprensning af Høfde 42. Særligt som SF'er er det en skuffelse. Det var et af vores krav i forhandlingerne. Men det blev ikke opfyldt. I de sidste dage har denne skuffet fået følge af en anden. Skuffelsen over Radikale Venstres folketingsmedlem, Andreas Steenberg, der i Dagbladet Holstebro skulle svare på, hvorfor der ikke kom penge til denne vigtige sag. Bedt om at forklare hvorfor de Radikale ikke havde det som et krav i forhandlingerne. Det er selvfølgelig ikke rare spørgsmål at få. I stedet for at være sit ansvar voksent, giver han SF skylden. Det er pinagtigt. I artiklen siger Steenberg, at penge til Høfde 42 var en del af forhandlingerne, indtil SF droppede kravet. Altså er det vores skyld. Sikke noget sludder. Steenberg "glemmer", at det var SF, der gjorde det til en del af forhandlingerne. At det var SF, der holdt fast i det krav. SF arbejdede for penge til en oprensning. Det sagde vi før finanslovforhandlingerne. Det var en del af vores finanslovsudspil. Det var et ønske, vi fremførte under forhandlingerne. Også på til allersidst. Det kom vi ikke igennem med. Desværre. Det kan man klandre SF for. Men vi forsøgte dog. Modsat andre. SF kan ikke gennemføre det alene. De ønsker, man fremfører under forhandlinger, bliver kun til virkelighed, hvis andre partier bakker op. Det ønskede andre ikke. Og så er det simpelthen uanstændigt at tale om, at SF droppede kravet. SF har arbejdet for en oprensning i flere årtier. Vi siger det samme om den sag, når vi forhandler, og når vi er til vælgermøde. Arbejdet for en oprensning fortsætter. Den slutter først, når forureningen og giften er væk.

Erhverv

Mange vælger fisk til julemaden

Annonce