Annonce
Lemvig

Lægepraksis er flyttet få meter

Læge Lone E. Jørgensen (siddende) og sygeplejerskerne Anette Helligsø og Anika Kallesø (th) hjælper hinanden med at sætte en synstavle op i deres nye praksis. Foto: Morten Stricker
Lone E. Jørgensen har flyttet sin lægepraksis på sygehuset i Lemvig, så der nu er indgang fra "tårnet". De nye lokaler giver et bedre flow i behandlingen af patienterne.

Lemvig: - Man kan godt sige, at vi er blevet tvangsflyttet, men det er sket til nogle bedre forhold, så vi er ganske godt tilfreds med flytningen, siger læge Lone E. Jørgensen.

Det er hendes lægepraksis i Lemvig, der har skiftet adresse. Men den ligger stadig på sygehuset i Lemvig. Nu er der blot indgang fra "tårnet" i Vænget. Den nye adresse hedder Vænget 10, 1. sal. Så det er ikke mange meter, Lone E. Jørgensen har flyttet sin praksis.

Lone E. Jørgensen har overtaget den praksis, hvor Bruno Christensen tidligere havde til huse. Hendes gamle praksis skal bruges i forbindelse med indretningen af det nye sundhedshus, og det er derfor, hun er blevet "tvangsflyttet".

- Vi får mere plads i den nye praksis. Vi får et ekstra lokale i forhold til den gamle praksis, og det betyder, at behandlingen af patienterne vil glide bedre. Vi vil få et bedre flow, siger Lone E. Jørgensen.

Tidligere hed hendes praksis Regionsklinikken ved Lone Jørgensen, mens den nu "blot" hedder Lone E. Jørgensen.

- Det var egentlig en fejl, at der tidligere stod Regionsklinikken. Jeg har altid bare været mig selv. Jeg har lejet mig ind hos Region Midtjylland, og det fortsætter jeg med at gøre i de nye lokaler, siger Lone E. Jørgensen, der for syv år siden kom til Lemvig som praktiserende læge.

Lone E. Jørgensens praksis omfatter også sygeplejerskerne Anette Helligsø og Anika Kallesø.

Flytningen er gået planmæssigt. Klinikken har blot været lukket i tre dage. I fredags blev de sidste ting i den gamle praksis pakket ned. Mandag blev det hele - stort set - pakket ud og sat på plads i de nye lokaler. Tirsdagen blev brugt til at få installeret telefoner og it-udstyr.

I dag, onsdag den 30. oktober, kunne Lone E. Jørgensen og hendes medarbejdere så åbne til en forhåbentlig nogenlunde almindelig arbejdsdag.

Annonce

Læge Lone E. Jørgensen

Læge Lone Eisenmann Jørgensen er født i 1971 i Aalborg.

Hun blev medicinsk kandidat fra Aarhus Universitet i 2002.

Blev speciallæge i almen medicin i 2010 og har siden 2012 været praktiserende læge i Lemvig.

Er medlem af Praktiserende Lægers Organisation. Har cirka 1500 patienter.

Nu med udsigt

For de tre medarbejdere er der også en anden fordel ved skiftet: De har nu fået deres eget personalerum, hvor de kan holde deres pauser. Tidligere delte de personalerum med andre på sygehuset, og det skete, at rummet var optaget af møder.

- Nu har vi tilmed fået et personalerum med en fantastisk udsigt, siger Anika Kallesø med henvisning til den flotte udsigt over Lemvig Sø.

Avisens udsendte kunne på flyttedagen tirsdag helt ekstraordinært tale med alle tre medarbejdere på én gang i personalerummet. Det er yderst sjældent, at de har lejlighed til at holde pause sammen i løbet af en arbejdsdag.

Lone E. Jørgensen har cirka 1500 patienter, og hun har netop fået en ny hjemmeside, der kan findes på www.lone-e-joergensen.dk.

Sygeplejerske Anika Kallesø og læge Lone E. Jørgensen i gang med flytte-opgaverne. Foto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

HF vil bruge festsal til undervisning

Struer

Boligrenovering kan afsluttes hurtigere

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

Lemvig

Gymnasium genåbner i etaper

Lemvig

Har flere planer klar til dimission

Annonce