Annonce
Lemvig

Løbsk bil kvadrede ind i borde og stole

Havnegade i Lemvig. Arkivfoto: Johan Gadegaard
19-årig kvinde ville lukke vinduer i bilen - og det gik helt galt
Annonce

Lemvig: Meningen var egentligt god nok, da en 19-årig pige natten mellem lørdag og søndag satte sig bag rattet i en bil. Det endte dog helt galt, og i dag sidder hun tilbage med en sigtelse for spritkørsel samt et klemt ben.

Uheldet skete klokken 02.32 natten til søndag, da den 19-årige ville rulle vinduerne op i en bil, der stod parkeret på Havnegade i Lemvig. Derfor satte hun sig ind på førersædet, men det venstre ben holdt hun fortsat på fortovet. Idet hun drejede tændingen for at få strøm på bilen, startede bilen og begyndte at køre. Den fortsatte 40-50 meter ind gennem nogle borde og stole og beskadigede også et skilt. Undervejs fik den 19-årige klemt et ben. Kørselen stoppede, da det lykkedes ejeren af bilen at hoppe ind og påvirke tændingen, så bilen igen stoppede.

Den tilkaldte politipatrulje måtte efterfølgende konstatere, at den 19-årige - trods de uheldige omstændigheder - faktisk havde kørt bil i spirituspåvirket tilstand. Derfor blev hun taget med og fik udtaget en blodprøve, der senere skal vise den nøjagtige promille. I mellemtiden er hun blevet sigtet for spirituskørsel samt for de skader, bilen har lavet på skilte, borde og stole.

Ifølge politiet kom ingen ud over den 19-årige pige til skade ved den uheldige kørsel.

Annonce
Annonce
Lemvig

Fællessang i Lemvig: Synger solen ned

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Elfejl gav brand i maskiner

Annonce