Holstebro

Løkke holder fast: Jeg kommer gerne

- Selvom Mette Frederiksen ikke vil prioritere at mødes med mig i Nordvestjylland, så vil jeg meget gerne komme i valgkampen og lytte til lokalbefolkningen, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). Arkivfoto.
Socialdemokraterne forklarer nu, at partiets formand er optaget den dag, hvor der var planlagt politisk stormøde i Nordvestjylland.

Holstebro: Det er skam ikke fordi, socialdemokraternes formand ikke har lyst til at møde statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) til en nordvestjysk duel, at hun har meldt afbud til det møde, som blandt andet Holstebro-Struer Landboforening havde planlagt i Gråkjær Arena.

Hun er bare optaget af andre ting den dag, lader partiet forstå i et skriftligt svar.

Her forklarer partiet også, at det har planlagt en valgkamp, hvor partiformanden er "utrolig" meget rundt i landet, og det umuliggør, at hun kan deltage i alt det, hun inviteres til, som er ganske, ganske meget.

Afslaget fra den socialdemokratiske formand har betydet, at Holstebro-Struer Landboforening foreløbig har måttet skrinlægge planerne om at fylde Gråkjær Arena og få sat de nordvestjyske problemstillinger på dagsordenen.

Her vil man nu gå i tænkeboks i forhold til at finde ud af, hvad man vil gøre.

Venstre er dog ikke overbeviste om, at det er en fuld kalender, der er problemet.

- I forbindelse med et folketingsvalg skal danskerne tage stilling til, hvem der har de rette kompetencer og den nødvendige erfaring til at lede landet. Derfor er det naturligt, at vi mødes til en række dueller og debatter i løbet af den kommende valgkamp. Selvom Mette Frederiksen ikke vil prioritere at mødes med mig i Nordvestjylland, så vil jeg meget gerne komme i valgkampen og lytte til lokalbefolkningen, siger statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

0/0
Annonce
Holstebro

Faldt ned i brønd på gågaden: René kræver erstatning

112

79-årig ribbet på gågaden: Lommetyv hævede stort kontantbeløb

Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Holstebro

To heste aflivet ved Ringvejen: Ikke den frygtede hesteherpes

Holstebro For abonnenter

Nekrolog: En anstændig kvinde skulle jo lære at holde hus

Kultur

Lokal sanger med på Grand Prix-holdet: En kæmpestor oplevelse

Annonce