Lemvig

Løvens Hule støttede vestjysk par - og lagde deres produkt ned

Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen bor i Fjaltring og er tilknyttet Nupark i Holstebro. I aftes var de med i TV-programmet "Løvens Hule". Arkivfoto: Johan Gadegaard

Parret Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen præsenterede onsdag aften deres idé i TV-programmet "Løvens Hule". Bagefter blev resultatet fejret på Nupark.

Fjaltring: Der var boblevand og jubel på kontoret - og på Facebook - da Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen, som sammen har stiftet app'en Min Landsby, endelig kunne reagere på det, som de selv allerede vidste, men resten af Danmark først fandt ud af i sæsonpremieren på DR-programmet Løvens Hule.

At to af løverne valgte at støtte iværksætterparret fra Fjaltring, der også er tilknyttet Nupark i Holstebro.

Landsby-app'en har til formål at styrke fællesskabet i Danmarks landsbyer ved at give byerne en helt egen byportal med nyheder og arrangementer. Turister og potentielle nytilflyttere kan også benytte app'en.

De fem dommere virkede generelt tilfredse med Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensens præsentation og idé. To af dem, Jesper Buch og Peter Warnøe, var endda klar til at investere i firmaet. I første omgang med hver 125.000 kroner, inden det vestjyske par fik presset prisen op til 150.000 kroner fra hver af de to "løver".

Til gengæld så de to løver gerne, at Heino Smed Sørensen blev mere "kick-ass" som sælger af produktet, og at projektet skulle få indlemmet langt flere landsbyer og langt hurtigere, end stifternes plan ellers lød på.

Onsdag aften kunne Rikke Skræddergaard og Heino Smed Sørensen på Facebook så officielt juble over oplevelsen.

- Det har åbenbart genereret så mange besøgende og gang i app'en, at den er lagt ned, så det skal vi have styr på, sagde Heino Smed Sørensen i en Facebook-video.

- Der er flere landsbyer, der skriver, at de gerne vil have besøg, og det glæder vi os til, fortalte Rikke Skræddergaard om reaktionerne, efter programmet var sendt.

Tilfældigvis besøger netop Jesper Buch i dag torsdag Nupark, hvor han skal holde foredrag, og her vil hans nye partnere også deltage.

- Der mangler jo lidt noget kick-ass. Vi skal ind og høre det i hvert fald, sagde Rikke Skræddergaard med et smil.

- Vi skal lige arbejde på lidt kick-ass til i morgen (torsdag, red.) - eller det er vi allerede i gang med, tilføjede Heino Smed Sørensen i videoen.

Flere investorer og medarbejdere:

0/0
Annonce
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce