Annonce
Lemvig

Løvfaldsmessen er klar til stort rykind i weekenden

I weekenden er der Løvfaldsmesse i Harboøre. Arkivfoto: Morten Stricker
For 42. gang er der Løvfaldsmesse i Harboøre
Annonce

Harboøre: Der er fuldt hus med stande til weekendens Løvfaldsmesse i Harboøre centeret, så nu mangler arrangørerne fra Harboøre IF blot, at der også bliver fuldt hus med gæster.

Det er Løvfaldsmesse nummer 42, og sidste år besøgte omkring 2200 gæster messen i løbet af de to dage, og det ligger tæt på det normale antal gæster.

Men der skulle arbejdes for, at standene blev fyldt op, lyder det fra udvalget bag messen.

- Vi har mærket, at der sker mere på gågaderne i Lemvig og i Thyborøn. Mange ejere står desuden alene med forretningen, og så er det svært at have kræfter til også at stille op til messe, hvor der skal bygges en stand op. Vi har også hørt fra en tidligere udstiller, at han hellere ville lave noget i egen forretning frem for at komme på messe. Så det har været en udfordring for os. Så meget desto mere glædeligt er det, at det er lykkedes for os at få fyldt op, siger Agnes Aagaard fra messe-udvalget i Harboøre IF.

Hun finder derfor de meget rosende ord frem til dem, der har sagt ja til at være med.

- Det er flot, at de vil gøre denne ekstra indsats, så de er en del af Løvfaldsmessen. Det er vigtigt for Harboøre IF, at der er opbakning fra både udstillere og gæster, da Løvfaldsmessen er med til at sikre aktiviteterne i Harboøre IF, siger Agnes Aagaard.

Den musikalske underholdning spreder sig vidt på Løvfaldsmessen i år, og det er også meningen.

- Der skal både være noget lokalt, og noget, der er kendt ude i landet, mener Agnes Aagaard fra arrangørgruppen i Harboøre IF.

Det kendte navn er Thyborøn-gruppen Grandfætters, som er på programmet hen mod slutningen. Det er klokken 15.00 søndag eftermiddag, og messen forhåbentlig er fyldt med messe-gæster. Grandfætters har slået sit navn fast som gruppe langt ud over lokalområdet de senere år.

Fra den helt lokale side er Harboøre Kirkes Børnekor, Brølet, og Gospel-kids. De er på programmet søndag klokken 13.00.

Og så er der Gårdsangerne fra Thy.

Så er der en del for børnene. Tante Andante møder op fra messens start. Man gentager også det krea-værksted, som man forsøgte sig med sidste år, hvor børnene kan male på sten, arbejde med perler og andret kreativt.

- Det var en stor succes sidste år, så det gentager vi.

Traditionen tro er der en stor tombola, hvor de erhvervsdrivende har bakket op med masser af præmier. Og traditionen følges med den gratis morgenkaffe med rundstykker, der indleder og trækker folk tidligt til Harboøre Centeret om søndagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce