x
Annonce
Danmark

LA's Laura Lindahl siger farvel til kommunalpolitik

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Tidligere folketingsmedlem Laura Lindahl vil bruge tid med familien og er ikke motiveret til at føre valgkamp.

Laura Lindahl, som udover at være tidligere folketingsmedlem for Liberal Alliance også sidder i byrådet i Frederiksberg Kommune, har besluttet, at det skal være slut med kommunalpolitik.

Annonce

På Facebook skriver hun, at hun ikke vil genopstille til kommunalvalget næste år.

- Det har ikke været nogen nem beslutning, da jeg elsker mine mandage, som fast bruges på Frederiksberg Rådhus. Men det er den rigtige beslutning – det er der flere årsager til, skriver hun.

En af årsagerne er, at Laura Lindahls mor er syg af kræft, hvilket har fået hende til at reflektere.

- Jeg vil ikke være en af dem, der ligger på dødslejet og fortryder, at jeg ikke brugte mere tid på min familie, fordi jeg arbejdede hele tiden, skriver hun.

Desuden er hun ikke motiveret for at føre endnu en valgkamp efter forårets kamp om stemmerne til folketingsvalget. Den endte med, at Laura Lindahl ikke fik stemmer nok til at fortsætte i Folketinget.

Det var dog lige ved og næsten, for den tidligere folketingspolitiker var bare ti stemmer fra at blive valgt.

- Jeg føler, at jeg lige er kommet ud af en valgkamp. En valgkamp der på mange måder tog hårdt på mig. At skulle op på den hest igen allerede nu er jeg ikke motiveret for, skriver hun.

Som folketingsmedlem var Laura Lindahl en del af ledelsen i Liberal Alliance.

Desuden besad hun posterne som beskæftigelsesordfører, børneordfører, familieordfører, indfødsretsordfører, integrationsordfører, socialordfører og udlændingeordfører.

Efter valgnederlaget har Laura Lindahl fundet sig et civilt job og har fra 1. september været ansat som direktør i Dansk Facilities Management.

Det er en forening, der samler driftsherrer, rådgivere og leverandører inden for Facilities Management-branchen i Danmark.

Laura Lindahl gør i sit opslaget på Facebook opmærksom på, hun fortsat er medlem af Liberal Alliance, og at hun bakker "100 procent" op om partiets politiske leder og konstituerede formand, Alex Vanopslagh.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Coronakrisen skal ikke gøre os naive

Vi kender melodien: Når det går godt ender pengene i lommerne på private, når det går skidt ender regningen hos samfundet. Smart, og måske netop lidt for smart, for der er stor forskel på brancher og virksomheder. Mens vi bekymrer os om sårbare virksomheder og risikoen for mistede arbejdspladser, vil Danske Bank sende 7,3 milliarder kroner ned i baglommen på aktionærerne. Nu har de vist lagt en smartere spinstrategi. Beslutningen er udskudt, men vi er hverken idioter eller naive. De mange penge i Danske Bank, Nordea og andre virksomheder med tårnhøje profitter finder snildt vej til aktionærerne på et andet tidspunkt. Hvad med lidt ægte samfundssind, hvor erhvervslivet i stedet hjælper hinanden? Sæt aktieudbytter, gyldne håndtryk og monsterlønninger til direktionsgangen på coronapause. Hvad med de 342,5 milliarder, efter skat, som danske virksomheder havde i overskud, alene i 2017. Fra 2014 til 2018 steg virksomhedernes egenkapital med 38 procent, fra 2.100 milliarder til 2.900 milliarder. Vis samfundssind, og opret en fond, som skal hjælpe virksomheder i nød. Hvis det er for svært, så giv pengene til staten. Dansk Industri, Dansk Erhverv og de borgerlige med Venstre-liberalisterne i spidsen ønsker nu et stærkt engagement fra samfundet i virksomhederne. Milliarder af skattekroner spændes ud som sikkerhedsnet for virksomheder i alle størrelser. Det er godt og helt nødvendigt. Hvis mennesker er ved at drukne, skal man kaste redningskranse ud og ikke stå handlingslammet tilbage med tanker om prisen på redningsaktionen. Men på et tidspunkt skal regningen betales. Vi er i samme båd, bliver der sagt, men de stærkeste økonomiske overarme, skal ro mest. Arbejdsgiverne og de borgerlige plejer at råbe op om, at det ”dyre” velfærdssamfund er et blybælte om livet på virksomhederne. Coronakrisen afslører at, de nu samstemmende forlanger flere og flere korkbælter udleveret for at holde sig flydende. Vi skal betale vores skat med glæde, og virksomhederne skal begejstret bidrage med selskabsskat. Aftale?

Struer

En drømmebolig - langt ude i skoven

Danmark

Virusekspert: Derfor er omstridt hestestævne den mest sandsynlige årsag til storsmitte i Herning

Annonce