Annonce
Navne

LA-veteran Carsten Bach skal kæmpe for Vestjylland

Carsten Bach. Pressefoto
Carsten Bach, der stammer fra Holstebro, bliver folketingskandidat for Liberal Alliance i Vestjylland, skriver partiet i en pressemeddelelse.

Holstebro/Silkeborg: Carsten Bach var i perioden 2015-2019 Liberal Alliances ordfører i Folketinget på bandt andet klima, miljø, fødevarer og forsvar. Den tidligere folketingsmand ser frem til igen at få lov at kæmpe for de liberale værdier helt i front for partiet.

- Jeg er utrolig glad for at være tilbage på holdet af folketingskandidater i Liberal Alliance. Og jeg er særligt glad for at skulle i valgkamp i Vestjylland. Den politik, jeg har kæmpet mest for på Christiansborg, er særlig relevant for Midt- og Vestjylland. Det gælder landbrug, fiskeri, forsvaret samt jagt og natur, siger Carsten Bach i en pressemeddelelse, som Liberal Alliance (LA) har udsendt.

Carsten Bach glæder sig også på det helt nære plan glæder over sin nye opstillingskreds:

- Det er da både sjovt og dejligt, at min mor hjemme i Holstebro nu endelig kan få mulighed for at stemme på mig til et folketingsvalg, siger Carsten Bach, 45 år, der er født og opvokset i Holstebro, men i dag bor med sin familie mellem Silkeborg og Aarhus.


Det er da både sjovt og dejligt, at min mor hjemme i Holstebro nu endelig kan få mulighed for at stemme på mig til et folketingsvalg.


Bestyrelsen i Liberal Alliance Vestjylland glæder sig over at få en LA-veteran som ny folketingskandidat.

- Carsten kommer med en stor portion erfaring i det politiske arbejde, som Liberal Alliance i Vestjylland kan få gavn af frem til og under valgkampen, siger storkredsformand Johnny Heinmann.

LA’s politiske leder Alex Vanopslagh er valgt i Vestjylland, men skiftede i oktober 2020 valgkreds til Østjylland, for at styrke partiets muligheder for et godt valg i det østjyske.

Alex Vanopslagh ser det som en stor styrke, at Carsten Bach nu igen kan repræsentere LA på Christiansborg:

- Carsten Bach var før – og vil helt sikkert igen blive – en stor styrke for LA i Folketinget. Hans faglighed er høj, og Carsten er en fantastisk god stemme for landbruget. Det er der brug for i en tid, hvor de rødes dagsorden bare er at afvikle mest muligt af landbruget. Og så glæder det mig også helt personligt, at en så stærk kandidat som Carsten nu blive min afløser i Vestjylland, siger politisk leder for LA, Alex Vanopslagh i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

24-årig havde hash og peberspray

Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Annonce