Annonce
Debat

Lad dog blå blok komme til magten

Anne Kirstine Bøge Petersen, SF . Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Læserbrev: I foråret, da corona også blev en del af vores hverdag, tårnede Mette Fredriksen frem og meddelte, at der ville blive begået fejl. Ja, hvad forestillede vi os? At nogle coronatestbesvarelser ville komme i de forkerte hænder, at man først ville vælge en strategi og så igen en anden? Ingen har nok forstillet sig, at et helt erhverv blev jævnet med jorden og ovenikøbet uden hjemmel fra grundloven. Hvor var vi dog naive.

Skaden er sket, og som om det ikke er nok, så har det været startskuddet til, at Blå Blok ikke kun forsøger at overtage den politiske arena, hvilket er forståeligt nok, men de har formået at frempiske en stemning af had i værste Trump-stil, så vi i dag står med et splittet samfund. VI er blevet udskiftet med DEM og OS.

Minkejerne er forhåbentlig ikke så naive at tro, at det er deres interesser, det gælder. Det handler kort og godt om at have magten. Men denne dagsorden er fatal i den krise, vi står i. Hvorfor skuler man i udlandet misundeligt til Danmark? Fordi vi har haft en coronastrategi og håndtering, hvor forsigtighedsprincippet, en enig befolkning og et enigt folketing har stået sammen.


Hvorfor skuler man i udlandet misundeligt til Danmark? Fordi vi har haft en coronastrategi og håndtering, hvor forsigtighedsprincippet, en enig befolkning og et enigt folketing har stået sammen.

Anne Kirstine Bøge Petersen, SF, Struer


Hvis vi ikke på alle niveauer i samfundet besinder os, så kan vi stå over for en situation, som en overlæge på et af vore sygehuse beskrev i et facebookopslag:

”Men, kære venner derinde på Christiansborg, hvis den aktuelle trend forsætter, skal I ikke længere bekymre jer om, hvilke mink der skal aflives hvornår, men i stedet lave regler for, hvilke patienter der skal, og ikke mindst hvilke der ikke skal i respirator, når nu pladserne er opbrugt.”

Se nu har Mette Frederiksen og Co lagt ryg til den første fase. De er nok temmelig opbrugte, ikke mindst deres ministerier, mon ikke de har behov for en timeout, især hvis det senarie, som overlægen fremmaner, skulle blive en realitet.

Blå Blok vil have indflydelse. Jeg synes ikke, de skal stoppe der, men overtage magten. Selvfølgelig på lovlig vis og frem for alt med overholdelse af grundloven.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce