Sport

- Lad nu bare være med at skyde direkte på målmanden

Mejrup-Hvam skal lære at score mål. Det må være den altoverskyggende opgave for klubbens førstehold i den nærmeste fremtid. Arkiv: Johan Gadegaard

Frustrationerne var store i Mejrup-Hvam-lejren efter nederlaget på 22-15 til Ikast søndag eftermiddag. I forsvaret stod herrerne, som de skulle, men foran målet var der ingen skarphed at spore.

Borbjerg: I håndbold er det ikke bare nok at levere på egen banehalvdel, når modstanderen er i etableret angreb.

Det må Mejrup-Hvams cheftræner, Jørgen Borregaard, sande efter søndagens nederlag på 22-15 til Ikast. Her gjorde de lokale håndboldherrer det egentlig fornuftigt på flere defensive parametre, men ingen af HMH-spillerne løb rundt med en målnæse.

Hjemmeholdet brændte hele 17 afslutninger i første halvleg. 11-6 førte Ikast med i pausen.

- Vi spillede os til gode chancer, men vi kunne bare ikke få prikket bolden ind. Nogle af afslutningerne var nærmest afleveringer ind til målmanden. Lige på det punkt synes jeg godt, man kunne stille lidt større krav til sig selv, lyder det fra træneren.

Lokale resultater fra uge 1

3. division, herrerHK 73, Rask Mølle - NSK Krunderup 30-25

HA85, Hvinningdal - Mejdal-Halgård 32-20

Svenstrup Godthåb IF - Tvis 17-30

Sjove træninger i vente

De dårlige afslutninger er et tema, Jørgen Borregaard før har stødt på i denne sæson.

- Det var lidt ligesom i kampen mod Mejdal-Halgård i efteråret. Man står bare derude (på sidelinjen, red.) og tænker: "Lad nu bare være med at skyde direkte på målmanden", tilføjer han.

Ineffektiviteten medfører, at Mejrup-Hvams herrer nu kan se frem til mange træninger, hvor skudtræning står øverst på dagsordenen. Den tidligere divisionsspiller glæder sig til at lære sin trup om at score mål.

- De kan glæde sig til ikke at træne forsvar i 45 minutter, for det kan de godt finde ud af. Det her er trods alt en sjovere form for træning, fortæller Jørgen Borregaard.

Flere bagspillere ude

Det var særligt fra mellemdistancen, Mejrup-Hvam havde svært ved at score. Det er netop også bagspillere, Jørgen Borregaard mangler, for i øjeblikket sidder to ude med skade, og en enkelt meldte afbud til søndag.

Han havde ellers håbet, at Oliver Sommer, der i december blev opereret i skulderen kunne blive en del af holdet i starten af det nye år. Han er klar til at vende hjem til Mejrup-Hvam efter et halvt år hos Viborg HK.

For nu må den unge spiller dog lade håndbolden være.

- Han bliver en god mand at få tilbage, men der er ingen grund til, at han skal risikere at ødelægge sin skulder på grund af en kamp i 3. division, siger Jørgen Borregaard.

0/0
Annonce
Lemvig-Thyborøn

Lemvig henter forsvarsspecialist hjem til Vestjylland: - Nu kan jeg endelig kalde mig ligaspiller

Håndbold

Skjern, Skanderborg og Ribe-Esbjerg venter i pokalen

Fodbold For abonnenter

Holdet der har tabt 13-2 og 18-0: Det gør langt mere ondt at tabe 3-2

Sport

Syvende sejr i træk sendte LGF i serie 2

TTH Herrer For abonnenter

TTH og cheftræner skal snakke fremtid inden sommerferien

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent tager tre år i TTH

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Lemvig-Thyborøn

LTH henter tidligere stortalent og en tårnhøj nordmand

Sport

Søvndal om lukning: Det gjorde ondt, men jeg blev også lettet

Annonce