Annonce
Lemvig

Lakserytteren skabte lang kø foran Lemvig Boghandel

Lakserytteren - alias Rasmus Kolbe - gav sig god tid til alle de fremmødte ved Lemvig Boghandel. Pressebillede
Børn og unge stod i kø for at møde Rasmus Kolbe, der signerede sin egen bog

Lemvig: Der var trængsel foran Lemvig Boghandel tirsdag middag.

Forklaringen på tilløbsstykket sad ved et bord ved indgangen til butikken. Her havde Lakserytteren slået sig ned, og hvis du tænker: Hvem er det nu lige, han er, så kan det måske sige noget om din alder...

Lakserytteren hedder Rasmus Kolbe. Han er 28 år og en temmelig kendt YouTuber og influencer hos især den yngre generation. En influencer er en person, der blandt andet reklamerer for produkter på de sociale medier.

Annonce

- Lakserytteren har lige udgivet en bog, og i den anledning er han taget på sommertour rundt i Danmark. Vi var så heldige at få besøg af ham, og der var nok 100 - primært børn og unge - i kø, da han ankom, fortælleren indehaveren af Lemvig Boghandel, Lisbeth Nielsen.

Rasmus Kolbe hedder Lakserytteren, fordi det er hans gamle spejdernavn, og hans nye bog hedder "Legender fra Odysïa - Griskernes Hemmelighed".

- Der var mange, der købte hans bog og samtidig fik den signeret. Han gav sig virkelig god tid til alle de fremmødte - han var meget sympatisk. Der kom sågar én, der ville have ham til at tegne på sin scooter, og det gav han sig også tid til, siger Lisbeth Nielsen, der kunne konstatere, at det både var lokale og turister, der mødte op til seancen med Lakserytteren.

Han forlod Lemvig en smule forsinket, og så ventede der ellers et eftermiddagsprogram i både Skive og Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Hanstorken anses for at være enkemand

Debat For abonnenter

Nedgravede mink: Det er klogt at rive plasteret af, så smerten er overstået med det samme

Annonce